• MaryM

    Rutiner en klassfråga?

    Anonym (Svårt att kombinera) skrev 2016-06-07 11:37:18 följande:
    Yes! Högutbildade personer som arbetar med det de utbildat sig till, har i genomsnitt sina barn längre tid på förskolan. De har även barnvakt oftare än andra.

    Man ska inte ge sig på att kombinera familjeliv och karriär. Det blir sällan bra barn ur såna familjer.
    Vilken bullshit.
    Jag är högutbildad. Röstade på "slapp" för jag ger bra mat för det mesta men vi äter på Donken då och då. Ger glass mitt i veckan ibland, ganska ofta på sommaren. Ibland lägger de sig lite senare nu de långa ljusa sommarkvällarna.
    Mina barn (6 och 9 år) går ca 8-16 i barnomsorgen.
    Jag tycker det går utmärkt att kombinera familjeliv och karriär. Men visst, vill man intala sig det som lågutbildad att det inte går för att man slipper känna sig som en loser då så var så god :D
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM

    Så om barnen går i barnomsorg 8-16 och äter på McDonalds nån gång i månaden och thaimat nån gång i månaden, lägger sig lite senare när det är ljust och de är pigga och själva får välja kläder så är man en slapp och dålig förälder? Självklart har dom vinterkläder på vintern men i trådstarten lät det så hysteriskt. Tex nu på sommaren så har min dotter klänning. Inte heltäckande kläder som skyddar mot solen. Jag smörjer in henne i stället.

    Och ja, de får rätt ofta var sin glasspinne nu på sommaren.

    Detta gör mig alltså till en dålig mamma som genast borde börja jobba på ICA (för det hade verkligen gjort mig till en bättre mamma, trångboddhet och stress över dålig ekonomi?!) Jag är nämligen ensamstående. Ni kanske tycker att det bara är mamman som ska vara hemma och satsa på barnen medans pappan försörjer familjen?

    Själv är jag glad för min utbildning och mitt roliga jobb som ger mig energi och inte sliter ut min kropp.


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
Svar på tråden Rutiner en klassfråga?