Inlägg från: Anonym (jupp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jupp)

    Muslimsk kille

    dsandra1976 skrev 2016-06-16 07:48:17 följande:

    1.Vet ej om det är skrock men är det så att karlarna ska jobba och dra in pengar medans kvinnorna ska vara hämma och göra resten som: städa, laga mat, ta hand om barm o.s.v. utan att få hjälp från sin man som är muslin, är det så det funkar för dom?

    2.Läste någonstans att en man som är muslim kan ha flera fruar, stämmer det?

    3.Enligt han så har han inte haft sex (han är då oskuld). Han säger att han inte får ha sex innan han gifter sig, stämmer det?


    1. Ja enligt koranen så är det mannens jobb att försörja familjen och kvinnas jobb att ta hand om den. Men en kvinna har också rätt att jobba om hon fortfarande orkar och hinner ta hand om familjen. Alla pengarna hon tjänar är hennes att göra precis vad hon vill med, hon behöver inte betala nått till familjen, som sagt det är mannens jobb.

    2. En muslimsk man får ha flera fruar om första frun godkänner det.

    3. Man får inte ha sex innan äktenskap.
  • Anonym (jupp)
    Frontline skrev 2016-06-16 07:59:23 följande:

    Är ingen muslim men jag kan garantera dig att du blir så jäkla fett blåst att du kommer att skrika om att få hjälp till att få ett normalt liv igen under resten av ditt liv..

    Gör som du vill men glöm det hela...


    Vad vet du om det? Jag gifte mig med en muslimsk man och tog hit honom. Jag kan inte säga att vårt äktenskap va perfekt men jag har aldrig skrikit efter hjälp. Och mitt liv är väldigt normalt. Vi har efter 5 år och 2 barn skiljt oss. Men han är fortfarande min bästa vän och vi har en jätte bra relation.
  • Anonym (jupp)
    Frontline skrev 2016-06-16 08:25:10 följande:

    Ja vad ska man säga, det höll 5 år och nu står du där med 2 barn..

    Han är en sann familjefar och står för diverse utgifter?


    Han bor nära oss så träffar barnen väldigt ofta, vi äter ofta middag hos varandra. Sen är dom hos honom varannan helg plus när jag jobbar kväll (ca 2 kvällar i veckan). Han ger mig fullt underhåll, sen behöver jag mer så säger jag bara till.
Svar på tråden Muslimsk kille