Inlägg från: Anonym (förvirrad kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (förvirrad kvinna)

    Otrogen på midsommarafton

    Hej!
    Jag fick höra att min man sedan 8 år tillbaka va otrogen på midsommarafton. Han fick fira den själv med några vänner då jag mådde dåligt, och tog tydligen tillvara på det. Det gjorde så ont att få veta detta genom en gemensam vän. Jag är fan sjuk i huvudet men alltsen han gjorde´t så har vi haft fantastisk sex!!

    Han vet inte om att jag vet!! Han verkar precis som vanligt. Är detta verkligen normalt????Jag är såklart arg och besviken men har insett att jag älskar honom mer nu. Är jag sjuk i huvet som tänder på otroheten? "förvirrad men trånar"

  • Svar på tråden Otrogen på midsommarafton
  • Anonym (förvirrad kvinna)

    Tack, nu känns det lite bättre. :)


    Vet inte hur det kommer att kännas om ett par dagar då jag funderar på om jag är i ett förnekelsestadie. Vet bara att enda sen igår kväll har jag haft fantastisk sex. Kärleksfull och lite aggressivare än vanligt. Men samtidigt mår jag illa över mitt beteende och slits mellan bilderna i huvet som både gör mig upphetsad och arg. Emellanåt känns det overkligt och inte sunt att inte bara kasta ut honom som alla andra verkar göra. Förut var jag osäker på om jag ville ha honom men nu vet jag!! :(


    Rädd att han ska lämna mig för den andra eller nån annan. Hur kan han verka som inget hänt?? Är det vanligt?

  • Anonym (förvirrad kvinna)
    Tecum skrev 2016-06-26 13:26:52 följande:

    Det är vanligt att han är som vanligt... Annars hade ju all otrohet upptäckts och så är det bevisligen inte. Men du bör nog hålla koll på honom i fortsättningen så det inte blir någon vana.

    Du ska inte känna att du "gör fel" bara för att du inte går i taket och vill slänga ut honom. Det finns inget rätt eller fel och om du vill ha honom så var rädd om honom.


    Tack underbara du för ditt svar! Jag skulle aldrig våga ta upp det med mina väninnor för de skulle  direkt se mig som en dörrmatta. Hade förväntat mig att jag skulle reagera helt annorlunda då jag tidigare i förhållandet varit väldigt svartsjuk. Det enda konstiga är att han ville att jag skulle göra saker som han inte bett om förut. Kanske därför sexet kändes så mycket bättre samtidigt som det känns så väldans fel att tänka på sånt nu. Så förvirrad. :/


    Svårt att veta om han gjort sånt förut och det inte var en engångsföreteelse. Jag vet inte om jag borde spela med eller tala om att jag vet. Men det känns konstigt att ta upp och jag vill ju han ska göra det.

  • Anonym (förvirrad kvinna)
    mamaleona skrev 2016-06-26 13:40:32 följande:

    Alltså midsommarafton? 2016? i förrgår?....skulle nog säga att du inte tagit in allt ännu då om det är så färskt, e ju faktiskt bara 2 dygn sedan. Är väl lite som i chockfasten. Reaktionerna kan vara olika, finns inge modell på hur man "ska" reagera" men oftast går man genom alla slags känslor i sinom tid....


    Ja i förrgår och jag fick veta det tidigt på lördag morgon. Har inte varit med om otrohet förut i nått förhållande (som jag vet om iallafall). Jag hade en bild av att kasta ut "fanskapet" såsom så många andra säger man ska göra. Men jag vet inte ut eller in nu alls. Jag skäms jättemycket för att jag blir upphetsad av det samtidigt, men det kanske ändras med tiden...Det känns fel men jag kan inte rå för det. :/
  • Anonym (förvirrad kvinna)

    Tack för alla svar. Försöker tänka över alla kloka råd. Jag vet som sagt inte ifall det kommer en annorlunda reaktion i efterhand, kanske då om/när han inte verkar intresserad av mig i vardagen. 


    Vet inte om jag direkt är bekväm med att i detalj säga vad vi inte provat förut, men det var mycket mer hårda tag och dominans och på hans initiativ. I vardagen har vi haft mer av det vanliga romantiska sexet vilket är helt okej men rätt långtråkigt att bara ha så i längden. Kommunikationen oss emellan har varit obefintlig många gånger när det gäller sex. Jag har haft mina tankar på så mycket andra saker som tagit mycket av min tid.


    Känns på något vis som jag kanske har mig själv att skylla att det blivit så här. Men jag har frågat så många gånger och utöver de gånger vi inte haft sex under perioder påstod han sig vara nöjd med det vi haft. Mina funderingar går nu mycket om ifall det verkligen var första gången eller hänt innan. Tillfällen har det funnits många då han reser mycket i sin tjänst. Det kanske är mitt egna fel att det blev så här trots allt ;( Är väl sällan ens fel när någon är otrogen?

  • Anonym (förvirrad kvinna)
    Anonym (Britz) skrev 2016-06-26 17:20:57 följande:
    Är du allvarlig i det du skriver?, "aldrig ens fel när någon är otrogen"
    Jävligt sorgligt att läsa, hade du haft lite ryggrad och självkänsla så hade du konfronterat det otrogna svinet.
    Jag har alltid trott att jag skulle konfrontera om det hände mig. Nu vet jag varken in eller ut. Känner mig förvirrad, hur jag ska ta upp det och vill gärna veta vad jag egentligen känner innan jag säger något. Är nog lite rädd hur jag ska reagera om jag får höra det från honom. Rädd för vad han ska säga och har aldrig vetat hur det e på riktigt.
  • Anonym (förvirrad kvinna)
    Anonym (Knäppt) skrev 2016-06-26 17:49:19 följande:

    Jösses! Han kan ju fått hiv, konsylom, klamydia osv


    Kommer absolut testa mig eftersom jag är medveten om risken. Känner mig som jag är i en overklighet men lever i någon bubbla av rus.Vet hur sjukt det låter men nu är jag bara ärlig.
  • Anonym (förvirrad kvinna)
    Hustru skrev 2016-06-26 17:53:43 följande:
    Hur fick du reda på det? Hade du föredragit att inte veta? Vet den andra om att du vet?
    Jag fick reda på det av en gemensam bekant, en kvinna till en av männen som var med och festade.Hon är egentligen aldrig varit en nära vän men mer min vän än min mans Han har alltså inte skött detta snyggt eller så trodde han kanske inte att hans vänner skulle berätta om det...om han ens tänkte alls då han troligen druckit en hel del.

    Jag föredrar att ha fått veta för nu har jag själv möjlighet att avgöra vad jag ska göra. Men jag vet ju inte om det var första gången det hände kan ha hänt förut.Det är jobbigare att vara ovetandes och kanske få veta efter ytterligare fler år att han haft långa eller många förhållanden på sidan om. Hur vet man det? Hur vet man när ens man ofta är på konferenser, arbetsresor och vänner på krogen? Finns några tecken?
  • Anonym (förvirrad kvinna)

    Om jag får det svart på vitt så kanske det blir annorlunda. Är inte redo att berätta för honom nu när det är så bra :/

  • Anonym (förvirrad kvinna)

    Jag har börjat fundera på om jag kommer kunna lita på honom i framtiden när han åker på resor och sover borta. Tar män alltid tillfället i akt om dem kan? Om det var första gången finns inget han kan säga eller göra som garanterar att han inte gör´t igen? Kan inte be honom sluta jobba så jag måste verkligen tänka efter..


    Kan jag leva med att det händer igen eller är det en bra ide med öppet förhållande om man vill försöka fortsätta?

Svar på tråden Otrogen på midsommarafton