Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Bryr mig inte om min väns bebis

    Anonym (H) skrev 2016-06-27 18:48:50 följande:

    Jadu, den frågan ställer jag mig med, men det är så jag känner gelt enkelt. För övrigt är hon den av oss som har det större behovet av att dela med sig av saker när det gäller allt typ. Dvs, jag brukar inte vara den som maler på om ointressanta saker som någon tvingas lyssna på


    Hur står de till med empatin egentligen?

    Kall du låter.. kanske är det bra att du säger vad du tycker så hon får veta vilken sorts "vän" du är..
  • Anonym (K)
    Anonym (H) skrev 2016-06-27 19:01:49 följande:

    Så för att vara en bra vän måste jag visa en uppskattning till hennes bebis som hon förväntar sig när hon skickar alla bilder mm (dvs lika mycket som hon själv) för att jag ska räknas som en bra vän? Jag kan glädjas, men jag finner inget rogivande eller vidare intresse av andras barnmhelt enkelt.


    Hon förväntar sig väl att hennes vän ska dela hennes glädje och att din empati och omtycke ska sträcka sig liiite längre än till bara henne nu, barnet är en del av henne, hennes liv, om du inte ens kan förmå dig att skriva "söt" så kommer eran vänskap bli kortlivad

    En bra vän vill ta del av sina vänners liv
  • Anonym (K)
    Anonym (H) skrev 2016-06-27 19:25:07 följande:

    Oj oj oj vilka upprörda kommentarer det strömmar in :) Jag skriver såklart inte illa saker tillbaka som vissa av er verkar tro, men istället för att skriva "<3 Guuuuud vad söt hen är, nuttenullgull, har hen bajsat som hen ska idag?" skriver jag kanske bara "Hihi, ser ut som hen har det bra :)" Osv. Men jag orkar snart inte hålla på och dalta och ha en mask på att jag ska behöva lådsas vara lika intresserad av bebisen hon min vän är och tror att jag också är.. Så roligt Tycker jag inte att det är och mitt liv kretsar inte kring hennes barnafödande.

    Snälla ni, läs lite innan ni hoppar på mig sådär.


    Ne allt och alla ska dalta med ditt ego

    Mask.. hur falsk får man vara!?

    Herregu hon fick barnet för några veckor sen och hon begär ju knappast att ditt LIV ska kretsa runt det! Hon vill, som en bra vän, dela sitt liv och sin glädje..

    Allt måste faktiskt inte smeka ditt ego och vara 100% roligt och intressant för just dig hela tiden..
Svar på tråden Bryr mig inte om min väns bebis