Inlägg från: Anonym (Vi med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vi med)

    Familj som alltid är sjuka... Ska man vara standby?

    Vi är också ständigt sjuka. Tror inte att de fejkar. Det är skittrist att alltid behöva ställa in allt kul!

  • Anonym (Vi med)

    Mina barn är såpass små att det tyvär ÄR normalt att de åker på allting och dessutom smittar varandra (och ofta, men inte alltid oss föräldrar). Jo, vi har varit på allt ifrån BVC till barnakuten ett otal ggr. Ibland har penicillin krävts. Till oss vuxna använder vi kosttillskott och till barnen D-droppar. (D-droppar får alla barn gratis upp till 2 år i Sverige och sedan kan man fortsätta köpa på apotek.

    Sånt som går att vaccinera emot (utöver det som ingår i det allmänna vaccinationsprogrammet) har vi vaccinerat emot. (Tänker då på tex rotavirus, vattkoppor, TBE...) tycker vi gör vad vi kan för att hålla oss friska! (Håller oss i regel ifrån smitthärdar som förskolor, bussar osv också, fr a i förkylningstider.) på vår vctrl och BVC tycker de nog mest vi haft lite "otur" det senaste året.

    kr


    Anonym (hellu) skrev 2016-06-30 04:40:03 följande:

    Alla ni som säger "i vår familj är vi ofta sjuka" - är ni inte oroliga att det är nån vitaminbrist eller nånting?? Kollar man upp sånt regelbundet i Sverige?

    Det gör man inte där jag bor, och förut så brukade mitt barn bli sjuk lite då och då, men jag tänkte väl inte så mycket på det (tänkte att det är väl normalt) förrän en vän kommenterade - men är hon sjuk IGEN?!

    Sen dess har jag varit duktigare på D och C vitamin och nu var det länge sen hon blev meddragen i en förkylningshärva!


Svar på tråden Familj som alltid är sjuka... Ska man vara standby?