• 10oktober

    Försöker bli gravid med första barnet, fler?

    Känns som att detta blir sjunde skaffa-barn-tråden jag signar upp mig på men vad sjutton ;)

    Jag och min man är också båda 27 år och har också passerat första försöket. Slutade med p-piller i slutet av maj och det verkar ha kommit igång bra, tydlig ÄL med som du säger lätt mensvärk och flytningar, och mens exakt 14 dagar efter det. Lite osäker på när nästa ÄL är men borde vara runt 11 juli. Använder inte heller ÄL-tester.

    Väntan... fick rådet i en annan tråd att hålla sig upptagen för att tänka på annat. Jag kör hårt på.husrenoveringar och hundträning ;)

  • 10oktober
    strösocker skrev 2016-06-30 10:28:28 följande:

    Haha! ;) Jag har följt typ 10 andra trådar men aldrig "vågat" skriva. :P

    Så spännande! Får man fråga hur ofta ni har sex.. har läst så olika överallt, att det är bra att ha mycket kring ÄL, varannan dag, var tredje dag.... det borde väl va bäst att ha så mycket man kan och vill? :P 


    Vi är tyvärr ganska "dåliga" på det där med att få till det, men runt en gång i veckan blir det väl. Runt ÄL tänker jag att en gång per dag bör vi få till. Men jag tycker det är viktigt att lusten finns. Nästa ÄL har vi båda semester så det ska väl gå då i alla fall haha!
  • 10oktober
    Brolinn skrev 2016-06-30 10:31:39 följande:

    Ja det är toppen om man inte tänker konstant på detta med graviditet!

    Själv tycker jag det är otroligt svårt :P

    Men hundar är ju otroligt mysigt och kul att göra saker med, min är 14 år och lider mot sina sista dagar så kan inte göra så mycket med honom :,(


    Haha, ja tur att de finns! Mina är tre år respektive 15 veckor så här är det full fart ;) vad häftigt att han blivit så pass gammal ändå! Men såklart inte kul att se sin vän bli tröttare och tröttare.
  • 10oktober
    strösocker skrev 2016-06-30 11:05:56 följande:

    Hej! :)

    Ja men eller hur! Jag trodde inte det skulle bli SÅHÄR jobbigt i väntan. Jag inbillar mig (troligen) en massa symptom också hela tiden. Varenda grej jag känner i kroppen tror jag har med detta att göra, haha! 

    Man hoppas ju man är en av de som det går för direkt, men kanske inte så troligt. :P När är din nästa mens beräknad? 


    Myline skrev 2016-06-30 11:12:18 följande:

    Strösocker: Jag är PRECIS likadan! Får för mig att jag känner massa symtom. Kanske gör jag det, kanske inbillar jag mig haha! Men håller tummarna för att jag har rätt :)

    Min mens är beräknad 5/7, så än är det några dagars väntan kvar. Vill inte testa massa gånger innan och bli ledsen för att det inte är något plus. Väntar hellre nästan några dagar extra, förutsett att mensen inte kommer :)

    Vad känner du för symtom då?


    Haha! Här är en till som letar symptom! Jag var helt övertygad efter förra ÄL men nä. Mådde illa, hade ont i äggledarna... men så tidigt ska man ju inte kunna känna nått säger de ju så ett litet tvivel fanns ändå, vilket visade sig stämma...
Svar på tråden Försöker bli gravid med första barnet, fler?