Inlägg från: strösocker |Visa alla inlägg
  • strösocker

    Försöker bli gravid med första barnet, fler?

    Erla skrev 2016-07-30 17:30:24 följande:

    Åh då har nog ägget släppt ^^ det varierar från person till person och det är helt normalt att ha kort stegring :)

    Nä, jag har de klassiska symptomen på mens och tempen är påväg ner också. Har fått spottings ett par dagar innan mens sedan senaste missfallet och det har jag fått denna gången också. Känns i kroppen liksom att jag inte är gravid.


    Åh hoppas verkligen det släppt som du säger! Vad bra, då behöver jag inte oroa mig för det. Blev rädd att det skulle va dåligt med kort stegring!

    Beklagar missfallet :( Vilken vecka var du i? Så rädd att jag också ska få det någon gång. Det verkar så vanligt ju!
  • strösocker
    Myline skrev 2016-08-01 19:50:44 följande:

    Det blev ett plus för oss denna månad :D Andra försöket! Är så galet glad, samtidigt som jag nog inte har tagit in allt riktigt än. :)


    Grattis!!! Åh så roligt :) Kan bara tänka mig hur underbart det måste kännas.
  • strösocker

    BIM -5 idag och jag vågar inte tro jag är gravid... vill inte bli så besviken som jag blev förra månaden. Var helt säker på att det funkade då, men nej. Vet inte riktigt när jag vågar testa denna gången heller :(

  • strösocker

    Jag tog ett test igår på BIM -2 och såklart negativt. Har inte känt någonting denna månaden i jämförelse med förra. Då hade jag verkligen jättetydliga symptom och var helt 100 på att jag var gravid... blir inte klok. Visst kan jag ha varit skengravid då men varför var jag inte det denna månaden också då? Inväntar mensen och känner mig sååå besviken. Mot tredje försöket då antar jag...

  • strösocker
    Lillon skrev 2016-08-12 20:57:30 följande:

    Att inte känna symptom är vanligare än att känna symptom sådär tidigt i eventuell graviditet, så hoppet är inte ute innan mensen kommer!! Stor kram och hoppas du får en fin helg :)


    Tack för peppen! Dock kom min mens igår :/ Bra den kom tidigt iaf :)
  • strösocker
    Lillon skrev 2016-08-13 06:40:17 följande:

    Herregud!!!! Jag är gravid?!?!?! Efter fyra år utan preventivmedel, och ett och ett halvt års försök så plussade jag nu!! Och vi som skulle påbörja utredning nästa månad. Ååååhhhh är så glad!!!!! :D

    Ska köpa ett digitalt senare för säkerhets skull.. Men tycker strecken är rätt starka va?


    Men guuud vad underbart!!! Stort grattis <3
  • strösocker
    Periksson90 skrev 2016-08-20 21:25:22 följande:

    Igår (ÄL + 8-9) så fick jag svaga men tydliga resultat på graviditetstest (sticka) och tog idag (ÄL + 9-10) åter en sticka som var starkare och tydligare. Tog därför ett digitalt test och fick detta resultatet! :D Bim på onsdag 24e. Första försöket med första barnet :)


    Åh grattis!! Så härligt att det gick på första försöker :) 
  • strösocker

    Jag har ägglossning inom några dagar.. jag tror torsdag-fredag. Känner mig inte speciellt hoppfull längre, och då är vi bara på försök tre. :( Varför skulle det gå denna gången liksom? 

  • strösocker
    Periksson90 skrev 2016-08-22 09:51:08 följande:
    Tack så mkt! :) har ej smält det hela än. Var inställd på att de är ju fullt normalt att de tar lite tid.
    Förstår det! Hade också blivit chockad om det gick på första :) Men helt underbart ju! Hur berättade du för din partner? 
    columbus skrev 2016-08-22 09:55:36 följande:
    Hoppar in i tråden efter lite paus. Samma här! Bör ha ÄL nångång mellan torsdag och söndag men precis som du undrar jag varför det skulle gå nu. Fjärde försöket på första barnet här. Vet ju att det är normalt att det tar tid men det känns som alla omkring än fixar det på första eller andra försöket.
    Precis... det ska ju vara normalt, så vi får väl ha "is i magen" ;) Men det är svårt. Längtan och oron att något ska vara fel tar ju nästan död på mig. Läste någonstans att det är ungefär 25% chans varje månad. Så det är ju inte så mycket.. :/
Svar på tråden Försöker bli gravid med första barnet, fler?