Inlägg från: The one in Blue |Visa alla inlägg
  • The one in Blue
    Anonym (Så det kan bli ) skrev 2016-07-13 13:01:57 följande:

    Exakt. Okunskapen om vad SD egentligen står för är monumental. De har i åratal framställts som fascister, som vill kasta ut alla invandrare, men faktum är ju att de i en jämförelse med den politik övriga europeiska länder, USA, Canada, Australien och Japan för, är väldigt beskedliga.

    Sverige har under ett antal år tagit emot fler flyktingar än samtliga dessa länder sammanräknat. Såväl Angela Merkel som David Cameron har sagt de inte tror på det multikulturella samhället - något som skulle väcka ramaskri hos samtliga svenska riksdagspartier utom SD.

    Den som kollar upp vad SD står för, inser att, visst, de är nationalister och förenklar migrationsfrågorna lite väl mycket, men långtifrån så extrema de framställs som. Fascister som vill ha ett etniskt rent Sverige? Knappast.

    Övriga partier genomför nu SD:s politik dvs. sådant de tills helt nyligen själva dömde ut som "främlingsfientligt" och "fascistiskt".

    Nej, SD har troligen spelat ut sin roll när nu såväl regering som opposition anammar deras politiska förslag. Att man inte har balls nog att erkänna detta faktum, spelar liksom ingen roll.


    Typiskt SD:are att försöka få det till att folk inte röstar på dem för att de inte fattar politiken och inte för att de inte vill. Ingen har ju ens lagt fram några argument här som du kan basera din teori på. Jag har för övrigt läst stora delar av SD:s partiprogram inför förra valet. Tyvärr. Det är rasism.
Svar på tråden Ni som inte kommer att rösta på SD 2018