• LFF

    Ni som inte kommer att rösta på SD 2018

    För att jag inte tycker om dem, har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. De ljuger till och med värre än de gamla partierna och är så vansinnigt osympatiska så kag kräks.

  • LFF
    Anonym (Blä) skrev 2016-07-13 13:43:29 följande:

    SD står för en obehaglig politik som är gömd bakom en fernissa av beskedlighet. Deras företrädare ger ifrån sig uttalanden om medias rätt till yttrandefrihet som gränsar till ren fascism, deras syn på kärnfamiljen (eller avvikelser därifrån) är tagen från 1800-tal.

    Det må vara hänt att de faktiskt HAR mycket bra att säga oxå, inte minst om invandringspolitiken som faktiskt inte är så bra. Men resten? RESTEN?

    Så fort en kvinna blir våldtagen vrålar följarna om "invandrare". Samma följare hotar sedan kvinnor som protesterar mot SDs politik med våldtäkt. Jahaaaa??


    Eller att våldtäkter som begåtts av partimedlemmar ska tystas ner medan alla andra ska läggas på invandrarna. Eller att medlemmar i partiledningen plockar på sig järnrör och hotar med. Eller att partiet har fler brottslingar procentuellt än vad det procentuellt är i gruppen invandrare. Eller att väldigt många medlemmar har ett förflutet inom svensk nazism (tex partiledaren och hans närmaste). Eller att, sen beslutet om "nolltolerans mot rasism" kom så har flera medlemmar gått över till ännu mer extrema partier som tex Svenskarnas Parti och Svenska Motståndsrörelsen. 

    Men nä, det är ju inte ett rasistiskt parti...
  • LFF
    Anonym (...) skrev 2016-07-13 14:02:41 följande:
    Har du något exempel på sådana våldtäkter?
    LFF skrev 2016-07-13 13:54:48 följande:
    Eller att partiet har fler brottslingar procentuellt än vad det procentuellt är i gruppen invandrare. 
    Har du något belägg för det påståendet? När Expo/SR gick igenom det där för några år sedan konstaterades att SD hade en mindre andel brottsdömda än övriga partier och politiker är överlag mer laglydiga än genomsnittsinvånaren. Så det verkar helt taget ur luften.
    Jimmie Åkesson gick med i SD 1995 när han var 16 år. Innan det hade han varit medlem i Moderat skolungdom. Är Moderaterna nazister eller hur fick du ihop det där?

    Jag kan förstå om man ogillar SD, jag är som sagt inte själv något fan av partiet, men jag vet inte om det hjälper att sitta och ljuga och hitta på saker om partiet...
    www.expressen.se/nyheter/sds-taktik-tysta-egna-sex-offren-i-partiet/ Om våldtäkter och sexuella ofredanden inom partiet.

    SD och brottslighet:

    www.aftonbladet.se/kultur/article20042384.ab (se kolumnen på höger sida)

    www.interasistmen.se/brott-och-straff/var-tionde-sverigedemokrat-ar-domd/
  • LFF
    SD2019 skrev 2017-02-23 06:24:43 följande:
    Till Anonym (Hobby­-polit­iker) Trådstartaren
    Då tycker jag du ska flytta till Rinkeby alternativt till Malmö.
    Där kommer du att trivas tro mig, återkom sen efter en par tri år :).Så får vi se om du har bildat dig en ny uppfattning om vad som händer i i Sverige.
    Du kanske ska bli politiker du är bra på att mörka.
    Sanningen kommer snart att hinna ikapp dig också, du kan inte låsa in dig hur länge som hels. Tack för ordet.
    Jag har inga som helst problem med att se att det är generalknas på integrationen i Sverige. MEN, jag anser ändå inte att SD är lösningen på problemet.
  • LFF
    Anonym (Hobby-politiker) skrev 2017-02-24 16:43:09 följande:
    Exakt, varför har SD kommit att bli synonymt med bättre integration? Fullständigt obegripligt när de ju saknar integrationspolitik.
    För att många som inte kan tänka tror att allt blir bra om vi stänger gränserna och kastar ut folk härifrån och kör lite egen rensning. 

    Om man tittar på de områden, byar, mindre städer där hela bygden engagerat sig i att integrera "nysvenskarna" så är det en helt annan sak än att vi placerar alla i områden som Södertälje, Husby, Rinkeby, Rosengård. På samma vis som man brukar säga att det behövs en hel by för att uppfostra ett barn (något vi också kommit bort ifrån) så krävs det att hela samhället engagerar sig i att hjälpa "nysvenskar" in i samhället. Sen hjälper det så klart inte att det byggts alldeles för lite bostäder i alla större städer i landet vilket höjer priserna på bostadsrätter och sätter ett enormt tryck på hyresrätter och där hyresrätternas hyror skjutit i höjden.

    Det är en ren katastrof att vi har många som är utbildade inom bristyrken så som läkare, tandläkare, sjuksystrar etc som tvingas ta jobb som taxichaufförer eller andra mindre kvalificerade jobb för att det är så vansinnigt krångligt för dem att få ett svensk godkännande av sitt yrke. Ja, men man kan ju ljuga om sitt yrke, säger vissa. Det går fort att ta reda på genom tester och handledning. 
Svar på tråden Ni som inte kommer att rösta på SD 2018