Inlägg från: prinsessan15 |Visa alla inlägg
  • prinsessan15

    Vi som försöker med Bf 2017

    Vi har precis börjat försöka skaffa lillesyskon här! Har bim 9/8 och enligt min kalender äl den 24, 25 eller 26 så vi ska verkligen precis börja försöka! Första barnet var inte planerad så vet inte alls om vi har lätt eller svårt att skaffa barn.
    Skulle i alla fall vara kul att följa med några i resan! :)

  • prinsessan15

    Just nu sitter jag och väntar på att då hem äl tester men vi mös igår så det är väl bara fortsätta i samma veva!
    Nu är vi bjudna till två vänner för kräftkväll, hur hade ni gjort med alkohol?

  • prinsessan15
    MissUniverse skrev 2016-07-22 09:21:49 följande:
    Tråkigt med blankt men det finns ju fortfarande hopp om ett plus om några dagar. Jag håller tummarna :)

    Angående alkoholen så känner jag också att jag inte vill ha något, men ett glas skulle jag kunna ta om jag var sugen och visste att jag inte är gravid ännu, men jag avstår hellre :)
    Ang alkoholen känner jag samma sak att jag inte vill dricka men jag tycker det är jobbigt med alla som frågar om man är gravid då, men samtidigt är ju det inte en bra anledning till att ta ett glas.. Ska försöka undvika det, vill ju ha kroppen i så bra skick det går inför en eventuell graviditet!
  • prinsessan15

    Okej så trodde jag skulle ha äl på söndag alternativt måndag men så tog jag ett äl test nu och det var toknegativt, borde det inte ha någon antydning på äl?

    Sen stod det att man inte skulle testa på morgonen, hur gör ni som tar?

  • prinsessan15
    amham skrev 2016-07-22 22:31:44 följande:

    Hej! Vi försöker med ett syskon till vår 1,5 åriga son. Jag är 23 och min sambo 25. Detta är första försöket. Hoppas inte allt för mycket då jag testat negativt idag på BIM. MEN! Jag har väldigt ont i magen och rikliga flytningar sedan tre dagar tillbaka. Hoppas mensen håller sig borta :)


    Åh hoppas att det blir ett plus! Är det första försöket?
  • prinsessan15
    amham skrev 2016-07-23 23:22:57 följande:
    Ja jag hoppas massor :) Ja det är första försöket. Slutade med pillren i förra cykeln.
    Okej, vad roligt om det händer på första försöket!

    Själv hade jag ett svaaagt utslag på äl idag. Hur många dagar efter första utslag på ältest får ni positivt? Ska enligt app ha äl imorgon men det verkar ju inte stämma med ältester..
  • prinsessan15
    Pinkclear skrev 2016-07-24 18:29:38 följande:

    Det är olika. Förra gången fick jag bara stegring. Nådde aldrig max. Nu när jag testsde senare i samma cykel har jag max. Dvs ägglossning på bim. Jag är inte så mkt för äl testerna. Ringde clear blue förra gången ja använde testerna för jag fick stegring. Men aldrig max. Dem sa att det kan vara så för vissa att man har för lågt hormon så testet kan inte mäta ordentligt, att man har för kort lh topp så man missat den. Att testen kan ge utslag på fler hormon än de som bara mäter ägglossning.

    Vilka tester kör du med ? Clear blue rosa test är ju bra eftersom de bara visar positivt eller negativt. Alltså inte stegringen. Lätt å läsa av. De avancerade är ju också bra om man vill pricka in alla fertila dagar. Går ju inte att ta fel på deras monitor. Men de mot stt man har tillräckliga hormon då ????


    Det är första gången jag kör med ältest sen 2013 så jag köpte såna billiga från gravkollen. Känner mig mest bara stressad över hela grejen så ska nog inte köpa fler.. Men vi får se om min stegring ökar eller om det inte blir något mer.. När jag körde 2013 så hade jag maxutslag flera gånger men jag blev även gravid trots att jag körde med dem i preventivt syfte så vet inte hur bra det funkar..
  • prinsessan15
    Pinkclear skrev 2016-07-24 21:29:43 följande:

    Ja jag har läst det !:) men fick neg på gravtest på bim+1 har inte testat något mer med gravtest sedan dess. Tänkte vänta några dagar å se om de blir pluss sedan. Hade positivt på äl test idag idag bim+3 :)


    Hoppas det är en liten bebis som fixar till dem glada gubbarna ;) när hade du tänkt testa med gravtest igen? :)
  • prinsessan15
    Moonsister skrev 2016-07-25 08:36:49 följande:
    Vad skönt det var att läsa. Jag har kört med ÄL-test den här månaden bara för att kolla om jag har ÄL när jag trott. Enligt min app ska jag ha äl imorgon men fortfarande inga utslag på testen.
    Verkar vara många som har problem med ältesterna.
    Men brukar du ha några andra känningar på att du har äl eller måste du förlita dig helt på ägglossningstesterna?
  • prinsessan15

    Nu testade jag idag igen och fick negativt på ältest. Vad tusan innebär det egentligen? Förstår verkligen ingenting och vill ju inte missa äl.
    Men först negativt sedan ett svagt streck igår och idag negativt igen, vad tusan?

  • prinsessan15
    Pinkclear skrev 2016-07-25 16:42:22 följande:
    Använder du digitala eller vanliga ? Om jag förstått det rätt så skall väl test strecket vara starkare än kontroll strecket för att det ska räknas som äggloss ing. Ett tips är å köra med clear blues. Dem är ju dyrare :/ men de går inte å ta miste på äl om dem stämmer. Avancerade visar ju stegringen till och med. Dock har dem krånglat för mig men verkar funka för vissa :)!
    Jag kör ju stickor men har sedan cykeldag 10 inte fått ett enda positiv.. I söndags bara ett tunt streck som indikerar att det finns några såna där hormoner, sen negativt i förmiddags och nu kl 16 ett nytt svaaagt streck men jag har ju inte fått positivt än.. Och tycker att om min äl ska vara på torsdag borde det väl visa en stegring nu, eller?
    Ja funkar inte detta får man diskutera om man ska köpa hem dyrare saker..
  • prinsessan15
    Pinkclear skrev 2016-07-25 19:44:39 följande:
    Haha ja! Jag vet inte faktiskt testade äl i morse också för att se om de skulle hålla i sig. Men negativt på bim+4. Mkt konstigt. Är som sagt på bim+5 i morgon å ingen mens. Har dock ont och är svullen.. men kanske testar onsdag ????
    Det är ju ganska sen mens i annat fall! Tycker du ska köpa ett gravtest ;)
    Har ni försökt länge?
  • prinsessan15
    Pinkclear skrev 2016-07-25 22:02:50 följande:
    Ja den är väldigt sen å jag tror att jag faktiskt blev så stressad av att äl testen aldrig slog on till max. Att jag sköt på hela. Processen tills nu. Varit livrädd för att inte kunna få barn sen jag var typ 15. Så blev lite mkt där å då haha.

    Har aldrig haft sen mens förr. Men nån gång skall väl vara den första haha.

    Nej inte direkt. Ja slutade med piller i april. :)! Ni då?
    Har du något gravtest hemma? Jag hade samma känsla som dig innan jag fick min första son, nu är jag rädd att jag inte ska kunna ge honom ett syskon istället!

    Det här är vårt första försök. Tog ut spiralen nu i juli :) så igår köpte jag fler älstickor och hoppas på att stegringen kommer idag!
  • prinsessan15
    Pinkclear skrev 2016-07-26 11:28:42 följande:
    Nej jag har faktiskt inget hemma! Tänkte köpa ett idag mest för stt få konstaterat att det inte är något där inne;). Jag testade ju med äl stickor på bim+1,2,3 och hade positivt. Bim 5 visade äl negativt igen. Tog gravtest på bim+1 å de va negativt. Nu är de bim+5 och ej någon mens. Men tänkte testa i morgon bitti;)! För säkerhets skull.

    Ja de är så hemskt att känna att något är fel. När man nästan är övertygad om det dessutom. Okwj vad roligt! Hoppas på stegring idsg då!! Håller tummarna :D
    Okej, du får skriva sen hur det går med gravtestet! Tycker det är en väldigt sen mena annars, har du regelbunden cykel?

    Ja hoppas hoppas! Ska försöka ta ältestet på jobbet, klurigt att smyga för alla :p
  • prinsessan15

    Tog ett test nu och nu ser man i alla fall ett till streck på ältestet men inte alls lika starkt så nu får man väl se hur snabbt det stegrar... Hoppas verkligen att äl kommer snart är på cykeldag 16 idag!

Svar på tråden Vi som försöker med Bf 2017