• nelpo

    Hur lång tid tog det för er att bli gravida?

    Jag var också orolig att det skulle ta tid att bli gravid, räknade med att det kunde ta ett år. Så vi började försöka lite tidigare än planerat och vips så blev jag gravid på första försöket. Nästan lite snopet, jag är 34 och var inställd på att köra med äl-test och hela kittet.

    Känns som att det är omöjligt att förutse hur lång tid det tar. :)

  • nelpo
    jhk88 skrev 2016-07-23 21:01:52 följande:

    Alltså, man läser och hör om dem som kämpar i flera år och det gör ju en väldigt orolig... Jag har ju aldrig planerat att bli gravid utan blivit gravid trots preventivmedel. Det skulle vara värsta mardrömmen att bara för att man försöker bli gravid så går det inte. Jag är 28 och kommer vara 29 när vi startar bebisverkstad, så åldern borde inte tala emot mig än, hoppas jag... 


    Så tänkte jag oxå, tyckte dessutom att mina vänner blivit gravida så lätt så jag skulle säkert bli den som fick kämpa. Jag blev gravid på en semesterresa, hade slutat dricka kaffe eftersom det var så äckligt där vi var. Hade dessutom slutat röka några månader tidigare och dricker inte alkohol. Jag vet inte om det var bidragande faktorer till att det gick så fort, inbillar mig att det var så iaf.

    Så försök slappna av och ta hand om kroppen så blir du säkert gravid med just rätt bebis vid just rätt tillfälle. <3
Svar på tråden Hur lång tid tog det för er att bli gravida?