• Anonym (Liggsugen)

    Hur får man ligga som ensamstående mamma?

    Jag är en nybliven ensamstående tvåbarnsmamma som har ganska stor sexlust. Men hur får man ligga? Känns som att det inte är som förr när man var 18-20 år och följde med någon hem från krogen eller hade nån man låg med lite då och då. Är inte intresserad av att skaffa förhållande än på ett tag. Är så trött på att inte få ligga. Mitt ex (barnens pappa) vill ligga ibland för han får inte heller nåt men det känns så fel på nåt vis? Vill inte släppa till där då det var han som dumpade mig och att han splittrade vår familj gör att jag har lite svårt för honom. Hur gör man?

  • Svar på tråden Hur får man ligga som ensamstående mamma?
  • Anonym (Söker)
    chewbacca skrev 2018-01-07 21:44:46 följande:

    Frågan är nog mer komplex än så.

    Som man har vi samma problem. Var och varannan singelman, och vi är många, skulle kapa sin högra hand för att få kontakt med en trevlig singelmamma, enkelt och oproblematiskt. Är kvinnan dessutom välvårdad, trevlig, ordning på livet och är sexintresserad är det ju full pott. Problemet kanske snarare är att man kanske fattar mer känslor för henne än bara vän med extra fördelar efter en tid. Något man får prata om innan det händer.

    Nätdejting fungerar men kräver mycket och framförhållning. Alla verkar söka livslång kärlek och frågan är vilka som svarar om en kvinna skriver kk sökes

    Som man sitter vi i samma sits.

    Jag har ett långt förhållande och barn bakom mig. Ser fullt normal ut, ganska bra faktiskt. Röker inte, snusar inte, jobbar, sköter sig etc. Får en del förslag då och då men känner att det måste finnas ett enklare sätt att träffa någon till man hittar rätt igen eller träffa några för att se vad som kan vara rätt. Att säga att man vill träffa någon bara för sex fungerar väldigt dåligt.

    Som andra sagt, man får ta alla tillfällen i akt - mellansverige gävle/uppsala/enköping

    Jag upplever att många kvinnor säg 35 till 40 är ganska bekväma och vill ha mycket serverat. Den manliga sidan får jobba hårt för att nå resultat. Kraven för att nå sexstadiet är "långgånget seriöst förhållande, nästintill giftemål", Ibland blir det otaliga dejter men sexen hålls det på. Som man finns också en önskan om enkelt sex ibland. Vem vill då inte ha enkelheten en vän med fördelar och kanske möjligheten att utöver det kanske hitta på annat utanför sängkammaren någon gång.

    Du är inte ensam, jag tror frågan snarare är hur kan en hårt arbetande ensamstående förälder kan hitta någon för trevlig vänskap och sex, allt som finns i ett förhållande men utan förpliktelser. Ibland kan man bara gå ut och äta något gott som vänner och ibland, kanske ofta ett möte där bara kravlöst sex ingår.

    Jag tror att en singelmamma kan hitta en lämplig singelpappa enklast i vardagslivet. Kom fram till mig eller någon annan av oss och hjälp oss hitta rätt i fruktdisken på ICA och säg "om du vill får du följa med och vi kan göra en underbar fruktsallad tillsammans hemma hos mig istället".

    Väl hemma så kan man välja att faktiskt äta fruktsallad eller helt enkelt ha sex. Jag skulle alla dagar i veckan återkomma för båda två om allt klickat och båda är på samma våglängd.

    Den som inte nappar då är antingen gift eller gillar andra män.

    Frågan från min sida är snarare vart hittar vi någon som TS.


    Här är en till singelmamma! ;) Söker samma...
  • Oranje
    Anonym (Söker) skrev 2018-01-08 15:16:52 följande:
    Här är en till singelmamma! ;) Söker samma...
    Något yngre man som söker samma. Pma om du vill prata mer. 
  • pircadpappa
    Anonym (Söker) skrev 2018-01-08 15:16:52 följande:

    Här är en till singelmamma! ;) Söker samma...


    hejsan

    vart finns du då?

    är du kanske intresserad av en man på 37 191cm blå ögon välutrustade med en 24x18cm intimpircade

    finns i Östergötland
  • Anonym (E)

    En 33 årig sällskapssjuk singelpappa i Karlstad finns här

  • Mister

    Verkar ju finnas många här ju, bara att börja ta kontakt med någon. Stockholmare här.

  • chewbacca

    Om tråden hålls ren utan allt för grova anspelningar kanske den kan brytas ut i en tråd som heter "ensam förälder söker..." med några få alternativ för att den ska bli något enkel och kunna hållas efter. Risken finns att den annars spårar ur.

    Jag kan starta den om någon mer än jag tycker det är ok eller är det kanske att bryta mot reglerna?

    Jag finns i verkligheten också. Skicka ett mail.

  • chewbacca
    Anonym (Söker) skrev 2018-01-08 15:16:52 följande:

    Här är en till singelmamma! ;) Söker samma...


    Tänk på att anonymiteten gör att ingen vet vem ni är. Skicka ett privat meddelande istället om ni inte vill röja identiteten.
  • Anonym2721

    Singelkille i 30årsåldern i Göteborg här som gärna träffar en singelmamma för att ha mysigt med. Skicka PM om ni vill utforska vidare möjligheter :)

  • Anonym (Söker)
    Anonym2721 skrev 2018-01-08 19:54:00 följande:

    Singelkille i 30årsåldern i Göteborg här som gärna träffar en singelmamma för att ha mysigt med. Skicka PM om ni vill utforska vidare möjligheter :)


    Du låter intressant :) Men blir lite förvirrad, är det ditt anonyma nick eller går det att skriva till? 
Svar på tråden Hur får man ligga som ensamstående mamma?