• Anonym (Kl)

    Vi som INTE ska ringa/smsa någon, oavsett anledning

    Jag tycker det är en jättebra tråd! Jag har sedan midsommar skickat mängder med elaka sms till min flickvän som bedrog mig för andra gången. Vi var tillsammans i 5 år. Jag har inte använt speciellt fula ord och inte hotat, men jag har varit väldigt kreativ. Det är dags för mig att sluta nu...

  • Anonym (Kl)

    Jag vet att du inte svängde av för att handla. Du åkte till honom. Du glömmer att jag vet precis hur lång tid det tar till butiken, och varför skulle du stänga av telefonen efter det? Det gör så ont! Både dina lögner och ditt svek!

  • Anonym (Kl)

    Och egentligen vet jag intelektuellt att det är meningslöst att söka tröst, hjälp och konsultation hos den som med en helt medveten utdragen handling har gjort mig mer illa än någon någonsin. Jag har bara inte känslomässigt fattat det än men hjärtat kommer att hinna ikapp hjärnan så småningom. Det är bara en tidsfråga.

  • Anonym (Kl)

    Fy fan för eran jävla skitfamilj! När jag ringde och grät till dig för att XX bedrog mig sa du "Men ni hade ju det ändå inte så bra"! Varför ända in i helvete ville hon då skaffa barn med mig? Den ""nya"" gullgubben XX är visst en stjärna. Om han och ni inte bryr sig om att man ligger runt med "vänner" och folk, utan det är ju bara naturligt och självklart så kan jag berätta något för er. Det är inte bara XX som hade fem missfall! Det hade jag också! Om ni inte begriper det är ni bara helt jävla dumma i huvudet! Hon är inte den enda som åker till St. Petersburg! Jag hoppas att XX, XX, XX, XX mfl mfl, drömmer om YY, YY och YY och XX ofödda barn precis som jag gör. För då har de ett helvete! Och om ni mår bättre av att skicka polisen på mig igen så ska ni veta att jag kommer att skratta lika mycket som förra gången. Jag är en liten räka som har varit med om mer än vad ni överhuvudtaget kan föreställa er! Har ni haft handfängsel, sett ett fängelse från insidan, sett folk dö, blivit hotad till livet med vapen, haft någon du älskar få missfall, blivit bedragen av någon du älskar, behövt ta till våld för att försvara ditt liv mm mm? Gulle gull.. Buhu Buhu! "Jag åkte utomlands och fick en bra story" Ynkliga jävla skitstövlar som tror att man kan välja vilka man tar hand om och vilka man trampar ner i skiten! Oj oj vad duktig man kan vara... Skriv på Facebook med ett snyggt photo! Jävla hycklare! Och lycka till med hämnd. Det är fler än jag som kommer att förstå. Jag har inte hotat någon varken i person eller i text. Bara talat om vilka skitstövlar ni är. Och skulle det bli konsekvenser av det så tar jag det med ett leende. Ungefär som att bli förgiftad och spy tills gallan rinner ut.

Svar på tråden Vi som INTE ska ringa/smsa någon, oavsett anledning