• Bobno1

    Någon mer med ägglossning runt den 5 aug ?! :)

    Endast 2 dagar sedan äl och jag känner mig redan gravid, haha! Tänk vad hjärnan kan spela en spratt när man verkligen vill nagot...  

  • Bobno1

    ÄL+5 för mig och jag är likadan. Känner massor av saker.. Men jag tempar och har haft jättekonstig kurva sen ÄL så jag tvivlar starkt på att jag är gravid den här ggn. Men det är första försöket och ett ganska halvdant försök så får kanske satsa påmaska cykel ist!

    När tänker ni andra testa? Vänta till BIM eller?

  • Bobno1

    Jag är hoppfull! jätte trött, törstig, kissar ofta, stick och molkänsla i livmodern, ömma bröst och yrsel till och från som jag aldrig annars har..

    Men å andra sidan är det första gången jag känner efter (vi ska börja försöka få till ett syskon först nästa månad..) så kanske är det därför.

    Tänker testa söndag eller måndag!

  • Bobno1

    Testade jag med! ÄL+9 och tokblankt. Testlagrets sticka. Plussade ÄL +11 med min son på CBs blåa plusvariant. Känns väl inte lika hoppfullt längre men vi får helt enkelt vänta och se!

  • Bobno1

    Jag har BIM på fredag. Ska försöka hålla mig till tisdag morgon med att testa en andra gång.. Sticker i både bröst och mage idag. Yrsel och lite mer trött än vanligt. Håller tummarna för oss alla!

  • Bobno1
    Crazy catlady skrev 2016-08-15 09:29:39 följande:

    Om man testar negativt med predictor early på bim-3 (äl+9) .. är dett kört då?? :/


    Jag har ingen erfarenhet av PE men följer!
  • Bobno1

    ÄL+11 BIM-3 idag och helt blankt på CB. Plussade ganska tydligt med min son den här dagen sist, så denna gången tror jag inte det blev något. Men vi skulle ändå inte börja försöka aktivt förrän nästa cykel så nu satsar vi på september!

  • Bobno1

    Idag kom mensen! 2 dagar tidigt, lika bra Så nu satsar vi ordentligt på september ist! Ses kanske i en annan tråd allesammans!

  • Bobno1

    [quote=76932168][quote-nick]Crazy catlady skrev 2016-09-01 09:39:27 följande:[/quote-nick]Hur har det gått för er ?

    Va det mens du fick SSL ?

    Här ska det vara ägglossning imorgon enligt app.. men än så länge negativa ältester.. Dock inte testat idag än.. :)[/

    Samma här! ÄL imorgon enligt app, men redan i tisdags hade jag ÄL flytningar och nästan positivt ÄL test. Igår var ÄL testet svagare och idag har jag inte hunnit testa ännu. Men ÄL flytningarna är borta så kanske skedde det tidigare! Hoppas nästan det för vi hade sex i tisdags men sen blev min man sjuk och har inte orkat...

  • Bobno1
    Crazy catlady skrev 2016-09-01 13:28:53 följande:

    Såg en lite ökning på strecket idag men fortfarande negativt.. kommer nog få positivt imorgon o ägglossning på lördag.. precis som sist.. brukar ha ägglossning på antingen dag 16 el 17.. har tydliga symtom..


    Spännande! Här avtar ÄL värken mer och mer så kanske är det så att jag hade tidig ÄL denna gång och temphöjningen kommer imorgon! Blir spännande att se.

    Lycka till! Snart börjar den långa väntan till BIM
Svar på tråden Någon mer med ägglossning runt den 5 aug ?! :)