Inlägg från: Anonym (lösning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lösning)

    mamman tillåter allt

    Anonym (anonym) skrev 2016-08-14 09:44:53 följande:
    Alltså jag är ny här och vet inte om jag svarar på fel ställe men min son är 2,05  lång ,och inte tjock, tvärtom han är väldigt slim och vältränad men flickan däremot är mycket knubbig. Min son och hans flickvän har diskuterat detta åtskilliga gånger så prata kan de. Inget fel att gå till sin gamla mamma för råd väl? För vi kan prata om allt och jag har lärt honom att man kan alltid diskutera saker.
    När flickvännen och han blir osams om detta så har det hänt att han sovit här hemma för att allt ska lugna sig och då har barnen passat på att sova i dubbelsängen med sin mamma igen. Och då anser jag att då lär sig barnen aldrig. Då är det ju tillbaka till ruta ett igen
    Kan han inte flytta hem till dig temporärt så kan ni jobba på att klippa navelsträngen ordentligt innan han ger sig ut i världen igen.
  • Anonym (lösning)
    Anonym (Dalta mera) skrev 2016-08-14 11:45:30 följande:
    Man behöver inte vara korkad eller bitter (vilket annars brukar vara favoritordet här på FL) för att man inte håller med TS. Jag har samma rätt som alla andra att tolka samt svara på det TS skrivit. Min, och flera andras, tolkning av TS är att hon curlar sin son som pga detta blivit helt inkapabel att lösa sina egna problem. TS implicerar att sonen inte kan lösa problemet själv så nu behöver TS hoppa in som räddande ängel och i sin tur lägga ut en tråd på ett forum om denna ytterst besvärliga situation.

    Herregud, det handlar om ett barn som just nu känner sig litet och otryggt och behöver lite extra närhet. Det kommer inte vara för alltid.
    Självklart behöver man inte vara korkad eller bitter för att tycka att ts curlar sin son trots att han ska antas vara vuxen.

    Som man skäms jag lite över alla bittra män som söker sig till ett familjeforum.

    Jag kan ju tänka mig hur jag skulle reagera om min mamma la ut en tråd på FL för att fråga efter lösningar gällande mina relationer.
  • Anonym (lösning)
    Brumma skrev 2016-08-15 12:17:54 följande:
    Har skummat lite och.. 
    ni som tar för givet att TS curlar sin son och att han förväntar sig att hon ska "lösa problemet" - pratar ni aldrig med era föräldrar om era känslor, era funderingar och era problem?
    Jag pratar med både min mamma o min pappa om saker jag längtar efter, mina mål, min lycka osv men även när jag mår dåligt. Inte alltid lika ingående och öppet som med mina närmaste vänner men en sån här sak hade definitivt kommit upp.
    Vad har ni för relation till era föräldrar om ni aldrig kan prata om sådant som är jobbigt i era liv?
    Det händer, men jag skulle bli oerhört förvånad om någon av dem skulle starta en tråd på FL för att hjälpa mig lösa mina samlevnadsproblem.

    Nu betraktar de mig som vuxen så det skulle rimligen inte kunna hända - än är nämligen ingen av minna föräldrar senil.
  • Anonym (lösning)
    Brumma skrev 2016-08-15 15:54:24 följande:
    Skulle förvåna mig mycket om mina föräldrar startat en tråd. Men det beror förmodligen att ingen av del någonsin skulle få dör sig att skriva en tråd härinne överhuvudtaget :D
    MEN - att ngn hänger på FL och startar trådar om saker i sitt eller närstående liv är knappast samma sak som att curla någon (att söka råd är inte att curla) ELLER att personen tråden handlar om blivit curlad, förväntar sig att någon skall lösa problemen åt en eller ens vet om att tråden finns.

    Drar du alltså slutsatsen att TS curla sin son och a45 han förväntar sig att hon skall "lösa probleme5" baserar på att TS vill bolla idéer och tankar?
    Handlar kanske om vilken integritet man har. Jag skulle iofs inte diskutera min sambo för mina föräldrar, men lekar jag med tanken så skulle det isf vara i förtroende.

    Dessutom har jag inte så mycket till övers för personer som skriver "hoppas för guds skull att du inte har egna barn", vilket ts gör. Fast iofs ser jag det som att ts har ett mycket litet barn vars största behov förmodligen är att frigöra sig från mamma.
Svar på tråden mamman tillåter allt