• Ego Lovers

    mamman tillåter allt

    Första gången jag läst en tråd där vuxna verkar tro att man är fullärd som vuxen. Vilken stor okunskap. Man lär sig nya saker hela livet och man behöver ibland input från äldre erfarnare personer eller att få se det ur ett annat perspektiv därför är det bra att ventilera med andra. Vissa vänder sig till en psykolog, andra till vännerna och några till sina föräldrar och ts vände sig hit som många andra. Inget av dessa fyra är fel.

    Ett förslag är att mäta rummet och köpa två 120 sängar och sätta ihop om det går. Tyvärr kan det bli dyrare då din son behöver en längre säng än standarlängden 2 meter. Vi har två 120cm sängar som dubbelsäng och det är kanon men jag gillar ändå inte att ha en sexåring i sängen som vägrar sova i sin egna säng, som vägrar sova i sitt egna täcke och som drar av mitt täcke flera gånger varje natt. Vi har tom en resesäng som vi testat vid fotändan men ändå kryper han upp.
    Vissa barn har större närhetsbehov än andra och det måste tillgodoses. Hur sover barnen idag? Kanske de skulle ha en 120 säng och dela på än en våningsäng tex. Då får barnen närhet av varann. Mina mellanbarn samsov med varann tills de var 13,1/2 och 11 år för de behövde tryggheten. Trygghet är viktigt och avvisas de skapas ännu mer trygghetsbehov.

  • Ego Lovers
    Monkii skrev 2016-08-15 14:16:41 följande:

    Givetvis kan man inte flytta ihop med en familj och förvänta sig att vissa familjemedlemmar ska börja bete sig helt annorlunda mot vad de är vana vid. Kanske är det bättre om de skaffar en lite större säng till barnens rum så får mamman sova tillsammans med dottern där tills hon vant sig. Och din son måste givetvis lära sig att inte få utbrott, herregud.


    Eller så tar ts son barnens rum så kan hans flickvän dela rum med barnen
Svar på tråden mamman tillåter allt