Inlägg från: mariama |Visa alla inlägg
  • mariama

    BF April 2017, syskon

    Kan också hoppa in, har en son född i februari 2015 och nu är jag gravid med BF 10 april 2017 :)

  • mariama
    prinsessan15 skrev 2016-08-16 13:02:56 följande:

    Vad roligt med två till som har barn födda 15! Hur känns det för er att ändå ha ganska tätt mellan barnen? Var det planerat för er båda? :)


    Ja, det var väldigt välplanerat här och gick på första försöket, första var oplanerad däremot :) Det känns bara bra hittills tycker jag! Helt lagom även om vi var beredda på att det kunde ta lite mer tid innan det skulle ta sig. Hur var det för dig? :)
  • mariama

    Åh vad lyxigt med tidiga ultraljud! Det är nästintill en omöjlighet här i vårt landsting, finns inga privata kliniker som gör det ens! :( Så tråkigt, vi skulle behöva åka många timmar söderut för att ha möjligheten. Då skulle jag nog välja att göra det om vi hade det på närmare håll, även om det kostade :)

  • mariama
    Frida Be skrev 2016-08-17 23:04:52 följande:

    Nej jag vet! Är väl mest att jag skulle tycka att det var så skönt att se hjärtat slå. Man måste vänta runt en månad till nästa gång här sedan. Kom dock på att jag inte kan den tiden som jag fick så skall försöka att boka om den.

    Hur var era förra graviditeter?


    Min var toppen! Mådde väldigt illa vecka 7-16 men efter det var det kanon. Visst hade jag krämpor och ont i kroppen men det var ändå så att jag njöt av att vara gravid :) Den här gången är jag så mycket mer trött!! Fast det beror väl på att första barnet tar en del energi också ;)
  • mariama

    Jag får tyvärr hoppa av då jag har fått missfall, eller snarare MA då det stannade av för några veckor sedan. Något jag har känt på mig ett tag då jag har mått lite för bra, haha. Trist förstås men nya tag så fort det här är över! Lycka till allihopa! <3

Svar på tråden BF April 2017, syskon