Inlägg från: Saltamustascher |Visa alla inlägg
  • Saltamustascher

    BF April 2017, syskon

    Hej alla!

    Är gravid i vecka 6 tror vi. Har två barn sen innan en föds 07 och en 10. Denna graviditet var inte planerad men välkommen. Mår väldigt bra. Förstår inte att jag är gravid.

    Vart bor ni? Hur mår ni?

  • Saltamustascher
    Frida Be skrev 2016-09-01 16:20:55 följande:

    Hej välkommen! Jag bor i Braunschweig, Tyskland. Jag mår också bra! Trött men inget illamående ännu iaf :), är i vecka 7 (6+1).


    Är också mest trött faktiskt. Mår illa efter lunch en sväng haha men äsch. Kul med Tyskland, min familj bor i Berlin ???? är ni där ett tag bara eller permanent?
  • Saltamustascher
    Frida Be skrev 2016-09-02 07:25:06 följande:

    Vad roligt att du har familj här! Är ungefär 2,5 h till Berlin med bil härifrån. Permanent är lite för bestämt men vi bor här på "lokalt" kontrakt, alltså vi har inga planer på att åka hem till Sverige. Vi vill däremot gärna åka till något annat land som expats för ett par år längre fram, vi bodde i Mexico mellan 2012-2014. Varför bor din familj i Berlin då?


    Vilken erfarenhet ???? tänk om man kunde leva så. Jag är heltysk helt enkelt så jag har pappas familj i Berlin och mammas familj i ett område som heter Saalfeldt på östra sidan. Mamma flytta hit som 20 åring eller mer flydde hit, träffade pappa av en slump :)

    Vart i Sverige bodde ni innan? Ni lever som vanligt med dagis jobb osv? Blir så himla inspirerad. Jag skulle ju kunna flytta "hem" men min man har en del grejer här som han inte vill släppa på ett par år.
  • Saltamustascher

    Frida

    Haha ja! Jag pratar sådär tyska men det går an väl på plats. :) tyska är ett ganska tungt språk att lära sig, heja dig!

    Jag går in i vecka 7 imorgon. Jag är så svullen, ser gravid ut redan. Är det för att jag fött 2 barn innan? Inga andra symptom liksom så jag tror knappt att jag är gravid. Känns jobbigt. Hur mår ni andra? Hur ser ni ut på magarna?

  • Saltamustascher
    Traska skrev 2016-11-21 07:08:07 följande:

    Hej!

    Jag har Rul först om en vecka, är i vecka 19 nu. Vi ska inte ta reda på vad det blir, det får bli en överraskning. Visst vore det roligt att få ha en av varje, men två bröder i nära ålder är nog inte heller fel. Vi har dessutom lite lättare att komma överens om flicknamn. :)

    Jag tycker att den här graviditeten tär på mig på ett annat sätt. Kroppen blir tröttare snabbare, magen känns redan i vägen och jag har svårt att böja mig ned. Om jag står och går för mycket får jag ont i rumpan (bäckenet antar jag men det känns verkligen i skinkorna) Det sista är jag lite orolig för, tänk om det blir värre? Jag måste kunna sitta på golvet, kunna bära min son osv. Ska jag be att få prova ut ett stödbälte kanske?

    Jag är inte ens två år äldre än sist jag väntade barn, kanske känner jag mer nu för att jag inte kan anpassa mig till kroppen på samma sätt? Jag måste få leka med, gosa och trösta min son även om jag har ont och är trött. Någon som känner igen sig i det här?


    Låter som foglossning eller ja bäckenuppluckring. Det blir inte mildare med tiden tyvärr om du inte lindrar det själv med tex bälte, tens eller akupunktur. Jag tar det sistnämnda hos min bm. Väntar nr 3 och var gravid sist 2010. Prata med din barnmorska så kan ni tillsammans komma på en fin lösning. 
Svar på tråden BF April 2017, syskon