Inlägg från: Liiiina |Visa alla inlägg
  • Liiiina

    BF April 2017, syskon

    Hej och stort grattis till alla som plussat!!

    Jag väntar mitt andra barn! Har en liten prins som är född maj-15 och nu är ett syskon beräknat 23 april.

    Jag bokade en tid förra veckan för tidigt ultraljud ich idag var ja där och fick se det lilla tickande hjärtat ???????? Helt underbart!!!

  • Liiiina
    prinsessan15 skrev 2016-09-02 14:08:06 följande:

    Någon som haft en blödning i vecka 8 och som det har gått bra för? Gick på toa och hade då blod på pappret när jag torkade mig, är väldigt orolig nu :(


    Jag har haft vänner som haft blödning men allt gått bra för!

    Själv fick ja MF innan jag fick min son och de började med blödning och efter några timmar kom allt.

    Har du möjlighet att åka till sjukhus och få ett ul??
  • Liiiina
    Dubbeljuni skrev 2016-09-02 22:17:56 följande:

    Hej!

    Vad roligt, min första är också född maj-15 (1a) och denna är beräknad 23 april :)

    Vill också gå på tidigt UL! Ska på inskrivning nästa vecka, ska försöka övertala dem att ge mig ett UL då jag inte har några som helst symptom vilket känns lite oroväckande.  


    Va kul, min är född 28 maj

    Jag har inte min inskrivning förrän 23 sep, men jag oroade mig så mycket för att hjärtat inte tickade så bokade egen tid på Odenplan. Visserligen kostade de 600 men för mig va de såååå värt det ????

    Hoppas du får ett ul, har du fått nå symtom nu? Hur hade du med första??
  • Liiiina
    Dubbeljuni skrev 2016-09-04 21:02:47 följande:

    Får se på onsdag vad de säger, annars tänker jag också gå privat. Absolut värt 600! 

    Fortfarande inga symptom! Förutom gravidmage. Är smal i övrigt så jag tycker verkligen syns, Lite awkward eftersom jag precis kommit tillbaka till jobbet, känns som alla tänker på det. 

    Med första kommer jag ihåg att jag "kände mig" så himla gravid. Och jag var så extremt trött. Men vet inte om man har en annan uppfattning av trötthet nu, man är ju jämt trött så det har ju liksom blivit ens normaltillstånd så jag känner mig rätt pigg. Har inte tid att känna efter heller nu när jag har en 16-månaders att sprinag efter. 

    Hur hade du det med förra? Var du på tidigt UL då med?


    Jag har mera illamående den här graviditeten än förra. Annars känns mina skapligt lika än så länge, ont i brösten och så otroligt trött! Ja hur gör du med jobbet? Hur länge tänkte du vara hemlig med det?

    Jag var på tidigt ul då med men även den gången betalade ja för det själv. Jag oroar mig för mycket så ja går hellre och kollar en extra gång så ja kan slappna av lite ????
  • Liiiina
    Dubbeljuni skrev 2016-09-09 21:03:11 följande:

    Jag är så avis på de som är hemliga ända till RUL, det hade jag också velat. Dock blev jag enormt stor förra gången så fick berätta på jobbet i v 15 och då var jag klädd i stora tält/koftor/ponchos länge men var ändå svårt att dölja. Den här gången är magen redan hur stor som helst. Visade barnmorskan på inskrivningssamtalet och hon menade att det är tarmarna som svullnat och jag förstår ju att det inte är barnet men ändå! Jag är ju bara i vecka 7!  Tror inte ens jag kan hålla detta hemligt till efter KUB som är om fem (!) veckor. Hur har du tänkt göra, när ska du berätta?

    Har bokat in privat UL på torsdag för min barnmorska kunde inte ge mig en tid hos läkaren förrän om en månad. Har verkligen noll symptom, inte ens trötthet. Ja förutom stor mage då. Så kan nästan inte tro på denna graviditet förrän jag tittat in själv. Hoppas tiden fram till torsdag går snabbt. 


    Hur gick de på ditt ul? Spännande

    Jag ska självklart försöka hålla mig några fler veckor men vissa på jobbet märket av och de luskas lite redan. På mitt jobb är man som hökar och letar tecken om någon kan tänkas va gravid..

    Ja har slutat dricka kaffe och har med mig bra mat till matlåda vilket inte brukar va likt mig annars.
  • Liiiina

    Hej allihopa! Nu börjar de väl blir dags för alla att göra rul eller om man redan gjort!? Hur går det för alla? Väldigt tyst i den här tråden, lite tråkigt!

    Ja har rul på tisdag, har ju en son sen innan men mig kvittar vad som kommer, för min sambo är de lämpligare då han säger att de bara måste komma en till son ????

    Någon som fortfarande inte gått ut med sin graviditet?

  • Liiiina

    Några som packar BB-väskan och vill dela med sig av de isf

    Mitt första barn packade ja den mellan värkarna innan vi åkte och det är något ja inte önskar göra den här gången.

    Ja vill att den ska va helt perfekt och inte en enda sak som saknas

Svar på tråden BF April 2017, syskon