• Tecum

    Risker med en trekant

    Anonym (Hans) skrev 2016-08-23 16:11:34 följande:
    Ja hon har nämnt en man som hon och jag känner lite grann, men det var bara en gång hon nämnde det. Tror du hon vill ha trekant bara för att få vara med just den här mannen?
    Att hon redan spanat in någon låter inte bra, det är ungefär som att hon vill vara otrogen med ditt tillstånd. Och vad hjälper det om hon blir mer pigg på sex efter trekanten, det är ju du som har för lite lust och då du är så tveksam till trekant lär du inte gå igång på det. Om du vill rädda äktenskapet är det bättre om du blir aktivare i sovrummet, både mer varierat och oftare.

    Det lär knappast bli någon trekant med en tjej, de är inte lätta att hitta. Det blir ditt jobb att ordna henne och du har inte rätta drivet  för det. 
    Läs boken "Swing" av Bengt Ohlsson, du kan nog känna igen dig i den manlige huvudkaraktären.

    Har du funderat på öppet förhållande, att din fru får ha en älskare då och då? Då slipper du anstränga dig samtidigt som hon både får ha kakan och äta den.
  • Tecum
    Anonym (Sunnan) skrev 2016-08-23 08:34:47 följande:
    Jag tror inte att lösningen är trekant för er. Testa att jobba mindre först. Jag läste ett tips för ett tag sedan att man skulle boka in tid för¨närhet och erotik. Låter knäppt och jag har inte testat, men man ska alltså boka in en tid i veckan då man slutar lite tidigare från jobbet, tar det lite lugnt och bara ägnar sig åt varandra. Erotiken stressas lätt bort annars. Om du är för stressad för sex i vanliga fall blir det inte bättre med trekant.
    Det är jättebra att "boka tid" för sex, det är perfekt i ett parförhållande där man har svårt att hinna. Dels blir det av, dels har man något att se fram emot och bygger upp en förväntan.
    Det är som med otrohetssex, det är så hett just för att parterna måste planera in träffarna och förväntan byggs upp.
Svar på tråden Risker med en trekant