Inlägg från: Anonym (Rent sexuellt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rent sexuellt)

    Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!

    Är gift sedan 20 år tillbaka med en man som jag älskar högt , och som älskar mig tillbaka. Vi fungerar på alla plan , men han har problem med att behålla erektion och kan inte tillgodose mina sexuella behov. Jag älskar sex , behöver det för att må bra och blir väldigt frustrerad och nedstämd om jag inte kan få den tillfredsställelsen som det ger.

    Min man har inga problem med att bekräfta mig, vi kysser varandra, kramas, leker, flörtar och så vidare.

    Träffade en man för 2 månader sen genom fb , och han tillgodoser mina behov och vi fungerar jättebra i sänger. Det är på ett rent sexuellt plan och inga känslor involverade.

    Problemet är som en del skriver, att hitta tiden , men när det kommer till skuldkänslor , har jag inga.

    Vad det beror på är väl för att det inte förekommer några känslor, alltså bara kroppslig tillfredsställelse. Han ger mig sexuellt mer än vad min man gör på en månad , bara av en träff, och genom detta känner jag mig levande igen.

    Vissa av er här som är så emot detta kanske inte förstår hur det känns att ha ett stort sexbehov och inte få det tillfredsställt. Jag älskar min man väldigt mycket och ger honom allt för att han ska vara nöjd och lycklig med mig, men han gör samma sak, men klarar inte just den biten.

    Skulle aldrig såra honom genom att berätta något , utan det är min hemlighet , och han är lyckligt ovetande om den.

  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Me too!) skrev 2016-08-29 09:07:38 följande:

    Det hade kunnat vara jag, dock jag är tillsammans med en kvinna som "tappat det" sedan flera år.

    Jag får inte det jag behöver, jag skaffar det för att bibehålla husefriden, jag säger inget, alla nöjda och glada (och ovetande).

    Svek/besvikelse blir det först om nån får veta, faktiskt. Det man inte vet mår man inte dåligt av.

    Den enda som mår lite dåligt är - jag. Hade inte tänkt mig att det skulle bli så här, har alltid varit emot det. Men men.


    Ja sex är ju ett basbehov , och måste uppfyllas på något sätt . Jag kan inte sluta leva för att min man inte "får till det" , och mitt sätt att visa kärlek till honom har inte förändrats eller "bestulits" av min älskare. Jag försöker liksom fortfarande med det sexuella med min man .

    Hur länge har ni varit tillsammans, du och din älskarinna?

    Och kände du skuldkänslor redan från början eller har dom kommit senare?
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Kvinna) skrev 2016-08-29 09:29:53 följande:

    Ni som väljer aktivt att vara otrogna, är inte kapabla att känna äkta kärlek! Ni har en kraftig störning, så jävla enkelt är det!


    Som jag skrev tidigare älskar jag min man ovärderligt , men sex och kärlek är för mig två separata saker.
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Kvinna) skrev 2016-08-29 09:48:11 följande:

    Fullkomligt skit snack heter det!! Feg, där har du va det heter! Ni är inget annat än fega kräk. Men en sak kan ja säga, sanningen kommer ALLTID fram, tro mig! Eran karma kommer!!


    Ja, alla har kanske olika behov eller mixar kärlek med sex , men känner inte att jag behöver ditt godkännande till hur jag lever mitt liv. Men är bara nyfiken hur du se det som feghet?
  • Anonym (Rent sexuellt)
    The sea refuses no river skrev 2016-08-29 10:02:25 följande:

    Fegheten består i att inte våga stå för vilken typ av relation du vill leva i, dvs en öppen.

    Det finns flera anledningar till varför det är fegt och oschysst mot din partner. En anledning som man kanske inte pratar så mycket om t.ex - tänk om din partner också skulle kunna tänka sig att leva med älskarinnor - men inte gör det av respekt för dig?

    Du skriver om hur bra det är för dig och hur det är så skönt att få olika behov uppfyllda. Det är ju skitbra! Men varför kan du inte unna din partner att också få göra det valet?

    Det är problemet med att leva som i en öppen relation fast i hemlighet. Man ljuger om premisserna.


    Jag förstår hur du tänker och har aldrig sett det ur den vinkeln förut.

    Problemet med min man är dock att han vill gärna, är otroligt kåt och upphetsad, men slaknar i själva sexakten. Jag har försökt allt, tro mig, men det fungerar inte. Detta problem kom för ett bra tag sedan och har levt utan tillfredställelse också, men det förstör mig inifrån. Vet inte hur jag ska förklara, det är som en del av mig dör och med det min livsglädje .

    Jag skulle kunna tänka mig ett öppet förhållande, men vet att min man inte ser det som ett alternativ.

    Mina val är att leva utan tillfredställelse, vilket skulle kännas mer som levande död, att berätta och bli lämnad alt lämna själv, vilket skulle förstöra våra liv och våra barns liv, eller att jag sexar med min älskare och tillgodoser det fysiska utan att min man vet och kan ge honom mer av mig själv och han får en lycklig fru och en glad mamma till sina barn.
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Konservativ skrev 2016-08-29 10:39:56 följande:

    Små barn tror att man kan få allt. Vuxna människor vet att det inte är så och att lidande är en del av livet. Det är inte att vara levande död att inte få sexlivet precis som man vill. Har han inte händer och en tunga? Vad har ni gjort för att förbättra sexlivet?

    Ditt val gör att du riskerar ditt familjeliv. Det spelar ingen roll hur och var du träffar din älskare, det finns alltid en risk för upptäckt.  Det får konsekvenser inte bara för dig själv utan även för dina barn och din man. Hur reagerar andra i omgivningen när de får höra att man inte kan lita på dig?

    Egoism och bortskämdhet förstör mycket i dagens Sverige.


    Varför skulle jag behöva lida när det finns en lösning? Jag vill inte lida genom livet, och det är heller inte rättvist mot min man eller barn. Jag har ett stort behov av sex, brukade med min man ha sex flera gånger om dagen, men det fungerar inte idag.

    Händer och tunga är skönt, men det ger inte all den tillfredsställelse jag behöver .

    Har provat allt fr. Underkläder och filmer , leksaker, "förbjudna platser" till att flörta och leka utan sex och se om det skulle göra honom mer uthållig att ha stånd längre än typ 2 min. Han vill inte ta Viagra eller andra preparat.
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Pyrt) skrev 2016-08-29 11:42:11 följande:

    Vad händer om du blir påkommen? Min man kom på sin ex med en annan. Det satte djupa spår i honom kan jag säga.


    Jag vet ärligt inte hur han skulle reagera, väldigt sårad skulle han bli men kanske skulle han förstå mig till viss del också .
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Pyrt) skrev 2016-08-29 11:40:15 följande:

    Tror du att din man skulle hålla med?


    Hålla med om vad?
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Me too!) skrev 2016-08-30 10:59:38 följande:

    Ja, jag vet att det är jättejättefel, egentligen, och mår (fortfarande) lite dåligt av det.

    Men jag gör det ändå, för jag ser inte att det här problemet i relationen nånsin kommer få en lösning. Och jag är inte beredd (nu iaf) att göra slut på allt bra, för att 1 sak (dock jätteviktig sådan) inte funkar.

    Jag blev tillsammans med en person som gillade sex och bekräftelse, den personen finns inte längre. Att inte ge det partnern behöver är också ett fett svek. Som båda vet om, till skillnad från otrogna människors hemlighet. (Nåt att tänka på för alla som tycker sig ha rätt att lägga ner sexlivet.)

    Sen går det inte att komma ifrån att det är jättespännande med en ny sexpartner. Ny kropp, nya saker, spännande, upphetsande, skönt.

    Men felfelfel som sagt. Ja det vet jag redan, så kan jag slippa få det påtalat så TACK. Moralismer/påhopp/förnuft löser ingenting.


    Jag håller med dig!

    Det är ett grovt svek att att inte bekräfta och ge allt till sin partner, och behovet av sex är på ett så fundamentaliskt plan , så att hon ignorerar detta är i mina ögon helt oacceptabelt. Man kan inte tvinga sin partner sex eller bekräftelse, så när hon struntar i detta trots försök från din sida , så är det naturliga att söka på annat håll.

    Att det är rätt eller fel är en individuell känsla, och kanske tror du att det du gör är fel pga att det rent socialt anses vara tabu.
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Älskar det!) skrev 2016-08-29 23:34:48 följande:

    Jag har dock några bekymmer med min älskare.

    1. Han är vän med min kille

    2. Han är kär i mig säger han

    Hur tacklar man det? Jag gillar honom väldigt mycket men skulle aldrig kunna leva med honom utan jag vill vara ha närheten.


    Det är stora problem som jag ser det. Att han är en vän till din kille och dessutom har känslor för dig kanske kommer få honom att med flit förstöra mellan er. Genom att omedvetet påverka dig eller helt enkelt ge små hintar till din kille.

    Jag råder dig bara vara försiktig.

    Något jag direkt sagt till min älskare är att vi inte talar om min man eller familj. Han började lite med att snacka om honom , hur han är i sängen och hur byggd han är osv , och där blev det stopp. Inga smaskiga privata detaljer eller skitsnack.

    Han förstod direkt, och går inte allt för privat med honom för jag vill inte att han eller jag ska få känslor för varandra.

    Tror att problemen uppstår om det finns känslor involverade.

    Han är dessutom inte i något förhållande.

    För mig är det jätteviktigt att skilja mellan just kärlek/känslor och sex/lust.
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Pyrt) skrev 2016-08-30 12:08:36 följande:

    Varför vill inte din partner ha sex med dig? Om du är man kan det beror på att ni har barn och att det till 90% blivit hennes ansvar att ta hand om dem. Att hon inte bara blir trött av det utan också mätt på fysisk närhet som man kan bli av att ha klängiga barn på sig dagarna i ända. Kanske är hon irriterad över att hon måste ta all städning och disk? Kanske har du förfallit utseendemässigt? Kanske blir hon aldrig tillfredsställd när ni har sex och att sexet därför blir meningslöst för henne? Kanske äter hon p-piller för att du inte gillar kondom och får minskad sexlust som biverkning? Kanske har hon ont när ni har sex?

    Kanske inget av ovanstående, men man måste beakta ALLT sånt innan man bara get upp och sviker genom att gå bakom ryggen och skaffa en älskare eller älskarinna. Att vara otrogen är den lätta och fega vägen.


    Jag har redan skrivit mina anledningar, bara gå tillbaka i tråden. Finns ingen anledning att upprepa mig .
  • Anonym (Rent sexuellt)

    Tänkte fråga er hur ni hittar plats att älska på?

    Är ni hemma ? Eller hos älskaren/älskarinnan? Ute? Bilen? Hotell?

    Ibland kan vi hyra rum över natten , men det är svårt att komma ifrån så ofta .

    Hemma hos någon av oss är uteslutet. Så hur gör man?

    Skulle vilja ha en plats man kan vara ensamma nån timme eller två.

  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Lady Chatterly) skrev 2016-09-01 17:18:18 följande:

    Vi är oftast hos honom då hans fru reser mycket. Och då stannar jag över natten.

    Men det har även hänt att vi tagit snabbisar när tillfället dykt upp. (flexat ut tidigt från jobbet och mötts en timma hos honom, i bilen, i skogen när vi klivit av nattbussen, på toaletten då vi varit någonstans osv osv)

    Ibland har vi helt enkelt fått vänta på bra möjligheter.

    Vi har ännu inte behövt hotellrum.


    Härligt !

    Ja , skogen har vi varit i många gånger men det kommer snart bli kallt. Bilen måste provas , helt klart.

    Såg att man kunde ta in dagtid på hotell vid Arlanda, per timme. Någon som provat??
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Älskar det!) skrev 2016-09-01 23:43:35 följande:

    Vi är oftast hemma hos honom ifall inte jag är ensam över natt eller så. Han är ju singel så där är det inga problem att vara.

    Är dock lite orolig ibland att nån bekant ska se mig gå in där, men än så länge har det funkat bra :)

    Annars lät ju bilen som en bra ide, lite spännande sådär.


    Vad bra att ni kan lösa det så, min älskare är också singel , men är inneboende så det blir svårt. Kanske prova trekant :)

    Ja bilen är ju ett bra alternativ
  • Anonym (Rent sexuellt)
    Anonym (Lady Chatterly) skrev 2016-09-13 19:08:35 följande:

    Någon mer än jag som är uppriktigt kär i sin älskare?


    Nej , har inga såna känslor för min älskare . Försöker inte vara så privat med honom .
Svar på tråden Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!