Inlägg från: Anonym (Gift med en mansgris) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gift med en mansgris)

    Min man uppfostrar vår son till ett svin

    Jag och min man har hamnat i stora gräl på sistone. Han är fullkomligt sanslös i vad för sjuka jävla saker han lär vår tioåriga son. Min man har berättat att han hade det ganska svårt med tjejer när han växte upp (vilket är hans uppfattning, han hade flertalet flickvänner redan i tonåren, så jag anser att han hade det lättare än de flesta med tjejer men vi är oense där). Han vill inte att vår son skall ha det, för att det är "ett svårt stigma i tonåren", det är "jobbigt att inte bli sedd i den åldern".

    Så han uppmuntrar vår son att skaffa/hålla fast vid kompisar som har systrar. Han säger att han skall berätta detta senare för pojken varför. Anledningen är att "kompisars systrar, då har han redan halva inne". Han uppmuntrar även honom att ha många tjejkompisar ("När dessa får brustet hjärta av någon kille, vem vänder de sig till då? Jo, till sin kompis, min son!").

    Han uppmuntrar alltså vår son till att bli en manipulativ skitstövel "som skall känna så många tjejer som möjligt för att maximera sina chanser".

    Han har även ett sparkonto skiljt från körkortspengarna åt sonen. På detta finns kanske 30 000 i dagsläget. Dessa skall sonen få förfoga över själv när han blir 18, han får spara dem om han vill, men min man skall uppmuntra honom att spendera dessa på "Fel sorts tjejer, för tjejer som är fel är väldigt rätt! Det blir en väldigt bra erfarenhet i livet!" väldigt kryptiskt uttryckt och jag fattar inte riktigt.

    Min man har aldrig tidigare visat prov på sådan här unken kvinnosyn, det är senaste året han liksom ballat ur med detta. Han har en slags önskan om att vår son skall bli ett ännu större svin än han själv var och är.

    Vad gör man åt detta?

  • Svar på tråden Min man uppfostrar vår son till ett svin
  • Anonym (Gift med en mansgris)
    Frontline skrev 2016-08-31 01:08:27 följande:

    Tänk om din son inte alls är intresserad av tjejer utan blir homosexuell, vilket nederlag för din man.


    :( Min man har sagt att detta skulle vara helt ok när jag konfronterat honom med det. Vilket är fint sagt egentligen men inte som min man uttrycker det "Det skulle vara jättebra, för det skulle bespara honom en massa drama". Min man läser mycket på Flashback, jag tror det är där kvinnosynen kommer ifrån, jag har själv läst en del där.
Svar på tråden Min man uppfostrar vår son till ett svin