Inlägg från: FrökenE1985 |Visa alla inlägg
  • FrökenE1985

    BIM den 15-19 sept

    Hejsan! Jag hoppar in här också. Är 31 och försöker med första barnet. Bim 17 september, tredje "riktiga" försöket. Har använt äl-test och tempar.

    Har i nuläget ordentligt ömma bröst och bröstvårtor, det liksom sticker i dom. Molvärk till och från i tjejmagen, men mest på nätterna, och så har jag haft en molande huvudvärk sen igår (onsdag) samt känner mig förkyld. Tempen steg rejält ordentligt från igår till idag. Hoppas det är ett bra tecken. Återstår att se om den håller sig på denna högre nivå även när jag vaknar imorn.

  • FrökenE1985

    Åh herregud! Tog ett babyplan testa tidigt. Kan ana en svagt streck (dock inte inom tiden, har dock inte kunnat ana något på dom tidigare). Blir till att testa varannan dag nu, typ. Hoppas det blir starkare och inom tiden.

    Har en bitter/besk smak i munnen konstant, ömma bröst/bröstvårtor, lätt illamående och huvudvärk. Jag har alltid varit extremt hormonkänslig, så har aldrig mått bra på p-piller och dyl. tidigare heller.

    Hoppas, hoppas!

  • FrökenE1985
    vi259 skrev 2016-09-10 11:41:08 följande:

    Håller alla tummar att du får ett starkt:)


    Det gör jag med! Hihi

    Håller tummarna för oss alla här att vi lyckats!
  • FrökenE1985
    Crazy catlady skrev 2016-09-11 18:22:19 följande:

    Välkomna ni nya :) kul att vi är några mer nu..

    Finns det några som känner av snarlik ägglossningssmärta nu? Haft mild molvärk några dagar nu och när jag ska kissa eller bajsa så gör det ganska ont i nedre magen precis som vid ägglossning.. svårt att ta i ordentligt..


    Jag har liknande. Bim på lördag den 17 sep. Hoppas så att det är vra tecken.
  • FrökenE1985
    Bobno1 skrev 2016-09-12 06:57:46 följande:

    Vet att jag sa tack och adjö till den här tråden för ett par dagar sedan men idag fick jag detta.. Visst är det positivt?!


    Men grattis! Det är absolut positivt!
  • FrökenE1985
    Bobno1 skrev 2016-09-12 12:35:03 följande:

    Tack! Tog precis ett digitalt som visade Gravid 1-2 så nu tror jag på det! Första försöket och vi hade sex en enda gång under ÄL. Så otroligt och alldeles fantastiskt! Tidigt så klart men hoppas att den stannar


    Åh vad kul! Då kommer ett nytt stort GRATTIS!
  • FrökenE1985

    Jag har idag haft massa molvärk. Ont i svanken och mina bröstvårtor har liksom bränt/svidit nu under kvällen. Det har jag aldrig någonsin upplevt tidigare. Gör verkligen skitont!

    Drömmer galet mycket. Känns inte som att man sovit alls då dom är så livliga och verkliga.

  • FrökenE1985

    Jag har mått illa till och från, men mest på nätterna så har svårt att somna. Lite täppt i näsan och nyser mycket. Brösten är galet ömma och när jag fryser känns det som att det bränner/svider i bröstvårtorna. Mer flytningar än vanligt, brukar vara snustorr den här tiden. Är på äl +11/bim -4.

    Blir mer och mer övertygad om att jag är gravid och det är min karl också. Blir ett test idag, typ nu.

  • FrökenE1985

    Kan se nått extremt svagt om jag vinklar testet. Går absolut inte att få på bild. Men är ju bara på bim -4 så blir ett nytt på torsdag när jag är hemma igen. Hoppet lever än!

Svar på tråden BIM den 15-19 sept