• vickan12

    Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?

    hej! äntligen en tråd om Ava Peter, vi har tankar på dom och känns bra att kunna läsa vad ni har för erfarenheter av dom :) Vi vill kunna se en bild på äggdonatorn och därför funderar vi på Ava Peters. Vet inte hur ni har gjort men vi kommer att både ha äggdonator och spermiedonator, så det känns bra att kunna få en bild av äggdonatorn iaf.

  • vickan12

    hur många dagar måste man vara i st: petersburg, hir ser hela proceduren ut? förstår att det kanske kan se olika ut, men hur såg din resa ut?

  • vickan12

    sessan: nej vi har inte registrerat oss än. det lutar mot ava peter, hittade först ava riga och kontaktade dom som sa att jag föst ska göra en massa blodprover som jag har gjort nu. så ett första samtal har vi inte haft med dom, bara lite frågor via mail så inget bestämt med Ava Riga. läste sen mkt gott om ava peter här på FL och på deras sida plus att man kan se foto. Hur många försök har ni gjort/ betalat för? Gör du/ni äggdonatoon eller embryodonation. Vi ska göra ED, jag är 42 år, sambon är 43 år, tillsammans i 8 år, spontangravid när jag var 37 år, slutade med missfall, 3 IFV som 2 av slutade i missfall alldid tidigt mellan v. 6-8. Efter utredning så är det inget fel på oss. Min sambo har väl kanske lite slöa killar men annars inget fel. Så nu kör vi på det här, då har man iaf provat allt.

  • vickan12

    min sambo är helsvensk och jag har svensk mamma och pappa som är italienare, så jag har fått hans färger, brunt hår och bruna ögon, så jag letar efter bruna ögon, håret spelar inte så stor roll, men kollar självklart ansiktsfrag och så :)

  • vickan12

    sessan: hur mkt betalade ni för premium? vi har kollat på 3 embryoförsök, ca 90 000 kr.
    vad är amh? mina blodtester fick jag svar på igår, alla låg bra till, normalvärde på allt.

  • vickan12

    okej då är jag med gällande amh.
    vi ska göra embryodonation, donerade färska ägg och frysta spermier om jag förstått allting rätt( en djungel med info på sidorna) tydligen görs så på ava peter( rätta mig om jag har fel, gör säkert på annat sätt också.) och på ava riga är både ägg och spermier färska. och på ava peter så görs pgs om det är så det heter när dom testar för 23 st kromosoner för det bästa och optimala embryot/ ägget? mkt att hålla koll på man blir lätt trött i huvudet.

  • vickan12

    Vårt embryoadoption 3-cykelprogram*
    (överföring av 1 eller 2 blastocyster framodlade från ägg- och spermiedonatorer av toppkvalitet)) ?9990
    Överföring av upp till 3
    Test för 23 kromosompar (PGS)
    Från ägg- och spermiedonatorer av toppkvalitet
    Du kan välja kön på ditt framtida barn
    Upp till 3 fysiska matchningar av embryon med dig gjord av din tilldelade doktor (från vår bank med donerade blastocystembryon av toppkvalitet som testats för 23 kromosompar, från professionella ägg- och spermiedonatorer)
    Individuell och personlig behandlingsplanering
    Hjälp med resor/logistik och visumansökningar
    Medicinsk koordinering för mottagaren före och efter ditt besök i Sankt Petersburg
    Omvårdnad i Sankt Petersburg
    Tining och odling upp till 3 gånger av donatorblastocyster av morfologisk toppkvalitet ur vår bank, samt test för 23 kromosompar
    Upp till 3 embryoöverföringar av upp till 2 blastocystembryon som testats för 23 kromosompar (PGS)
    NY! Utökad profil för din äggdonator med fotografier och familjehistorik GRATIS
    NY! Vi använder enbart embryon som testats för 23 kromosompar (PGS)
    NY! Du kan välja kön på ditt framtida barn
    Upp till 3 embryoöverföringar av upp till 2 embryon
    Upp till 6 transporter till och från flygplatsen och en kostnadsfri stadsrundtur
    Fortsatt vård via telefon/epost när patienten har återvänt hem
    Upp till 3 uppföljningskonsultationer (via telefon/epost)

  • vickan12

    oj det där blev en väldans mkt text!! :) vi ska iaf beställa ett samtal med ava peters så vi får utförlig information för att gå vidare. hur går det för dig då sessan? har det tagit sig?

Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?