• GrönaDruvan

    BIM i slutet på september.

    Någon mer som har bim i slutet på september som vill följas åt? Jag har bim runt 25-26 september. Hade glad gubbe på ältest i söndags.
    Försök 16, så har inte så stora förhoppningar men man vet ju aldrig!

  • Svar på tråden BIM i slutet på september.
  • GrönaDruvan
    anyhere skrev 2016-09-15 09:11:59 följande:

    Har exakt samma cykel som dig denna månad. Fullt utslag på än testet i söndags och fick till myset natten mellan torsdag och fredag och lördag förmiddag och hoppas det räckte. Är på försök 3. BIM 25 september


    Spännande! Då hoppas vi på plus samtidigt!!
    Vi fick till det på tisdag kväll, torsdag kväll, söndag morgon, söndag kväll och måndag kväll. Jag hoppas verkligen det ska räcka!!
  • GrönaDruvan
    anyhere skrev 2016-09-15 09:18:25 följande:
    Håller alla tummar och tår för det! Jobbigt när sambon har ett sånt jobb där han är borta längre perioder så nästa månad kommer vi tyvärr inte pricka in ägglossningen...

    Har du några känningar än?
    Då vi försökt så himla länge så tror jag inte riktigt på det här med symptom. Jag har verkligen haft alla symptom som går att ha utan att ha varit gravid.
    Trots det så kan man ju inte låta bli att känns efter och hoppas litegrann när man känner nåt som kan vara graviditet....
    Jag fick igår ont i bröstvårtorna. Det brukar jag inte ha. Jag hade det dock i mars/april när jag blev gravid (missfall vecka 9) så visst får man ju upp hoppet lite.
    Sen bubblade det på ett konstigt sätt i magen precis som det gjorde någon dag efter äl med första barnet..
    Jag hoppas så att det tagit sig. Gör det inte det så ska vi söka hjälp privat..
    Känner du nåt?
  • GrönaDruvan
    Eniis skrev 2016-09-15 09:42:25 följande:

    Hoppar gärna med här! BIM 26e. Ägglossning i måndags eller tisdags tror jag.

    Hoppas att det tagit sig nu. Bara andra "riktiga"försöket men man blir ju lite knäpp direkt verkar det som :)


    Välkommen hit! Kul att vi är fler!!
  • GrönaDruvan
    LillaS85 skrev 2016-09-15 10:24:39 följande:

    Hej jag hoppar gärna in här. Jag och min man är inne på vårt 10:e försök utan att något hänt än. Struntade i ägglossningstest denna mån då jag försökt koppla bort "vill bli gravid nu"-stressen. Men jag hade troligtvis äl 9 eller 10 sep, har BIM 23 enligt p tracker. Så nu är det bara att hålla tummarna för oss allihop.


    Välkommen!! Då håller vi tummarna att det tar sig denna månaden!!
  • GrönaDruvan

    Jag har två barn sen innan. En född 09 och en 10...
    Det tog sig på 3e och 1a försöket, så att man är inne på försök 16 nu känns jäkligt jobbigt.
    Men man är ju äldre så antar att det är det som spökar.

  • GrönaDruvan
    Nathaliieee skrev 2016-09-15 21:41:37 följande:
    Va kul vi har bim samma dag :)

    Har också mensliknande värk och är otroligt trött. Brösten är ömma och känns tunga. Fick även lite ljusrosa blod på pappret för några dagar sen när jag torkade mig efter toalettbesök. Kan ha varit nidis :D
    Om du har bim 24 så borde du ju haft äl nu i helgen väl? Då kan det ju inte varit en nidis för några dagar sedan...det får man ju när ägget fäster efter 7-10 dagar.
    Däremot kan det ha varit en ägglossningsblödning. Låter mer sannolikt med tanke på när det var....
    Eller har du väldigt lång lutealfas?
  • GrönaDruvan
    Eniis skrev 2016-09-15 20:04:31 följande:
    Ja om det gått så pass fort med de tidigare kan jag tro att det känns segt nu!

    Kände nu hur det högg som tusan långt ner i magen flera gånger och det gjorde rätt ont. Brukar inte få så så direkt hoppas jag ju att det är nåt som pågår därinne. Jag tvivlar på att man kan känna typ ett ägg som fäster men man kan ju alltid hoppas :)
    Det är fruktansvärt segt att bara försöka månad efter månad. Det tär lite på oss. Sex är ju inget mysigt direkt nu, det är bara en grej vi vill få gjort liksom...

    Håller tummarna att det pågår nåt i din mage
    Jag tror inte heller man känner när ägget fäster och sånt, däremot kan man inbilla sig så himla mycket. Det vet man ju nu när man försökt så länge..
    Själv känner jag inte direkt nåt annorlunda än. Är ju bara ca.4 dagar sedan äl så inte så konstigt om man inte känner....
    Bröstvårtorna är lite ömma, men det kan ju dom vara ändå mellan äl och mens, så det är ju inget man kan gå på.
    Lite lätt illamående är jag också...men jag var jätte åksjuk i lördags (innan äl) och det blir jag bara när jag är gravid annars, eller bakis, men då jag inte var nåt av det så litar jag inte på illamående heller!!
    När jag var gravid nu i april, så var första tecknet just åksjuka. Det kom på dag 10...
  • GrönaDruvan
    Nathexxx skrev 2016-09-16 21:00:39 följande:

    Hej hej här kommer jag, en storbarns familj som hoppas på en 6a. är stimulerad med dubbelkur pergotime, 3 dagar med gonalf och ovitrelle. Vi såg 2 ägg på höger sida och vi hoppas något tog sig. Trotts jag har många barn så har jag en besvärlig PCO och behöver bli stimulerad.

    BIM 26 september


    Lycklig mor till ~Albin 06~ Elias 07 ~ Emilia 09, väntar på vårat 4de mirakel BF 15/8-14
    Kul med så många barn!
    Vad är det för åldrar på era barn?

    Tror inte det tagit sig denna gång heller..känner inget som tyder på det. Iof glad gubbe för en vecka sedan bara, och ägget släppte väl i måndags el tisdags, så är väl för tidigt att känna. Men så läser man runt om alla som känner direkt och blir ju helt knäpp. Jag vet ju när jag väntade barn nr.2, att jag inte kände NÅGONTING innan jag tog ett test några dagar efter bim. Anledningen till att jag tog testet var att jag skulle på fest och ville vara säker att det inte var nåt. Så jag vet ju att man inte behöver känna nåt!
  • GrönaDruvan
    anyhere skrev 2016-09-18 09:23:54 följande:
    Känner samma sak här. Inga symptom alls och hade äl samma dag som du. Vi för leva på hoppet när tänker du testa? Vänta till bim?
    Jag brukar vara sån som testar extremt mycket, men egentligen blir man bara ännu mer knäpp då och nästan mer besviken. För några månader sedan fick jag också tydliga spökstreck och då vart jag ännu mer besviken.
    Nu har jag bara ett test hemma faktiskt och det är det jag kommer använda. Så ska testa på lördag om inte mensen kommit innan. Lördag ska jag på kräftskiva, så då behöver jag veta.. När ska du testa?
Svar på tråden BIM i slutet på september.