• anyhere

    BIM i slutet på september.

    Har exakt samma cykel som dig denna månad. Fullt utslag på än testet i söndags och fick till myset natten mellan torsdag och fredag och lördag förmiddag och hoppas det räckte. Är på försök 3. BIM 25 september

  • anyhere
    GrönaDruvan skrev 2016-09-15 09:16:25 följande:

    Spännande! Då hoppas vi på plus samtidigt!!

    Vi fick till det på tisdag kväll, torsdag kväll, söndag morgon, söndag kväll och måndag kväll. Jag hoppas verkligen det ska räcka!!


    Håller alla tummar och tår för det! Jobbigt när sambon har ett sånt jobb där han är borta längre perioder så nästa månad kommer vi tyvärr inte pricka in ägglossningen...

    Har du några känningar än?
  • anyhere
    GrönaDruvan skrev 2016-09-15 09:26:42 följande:

    Då vi försökt så himla länge så tror jag inte riktigt på det här med symptom. Jag har verkligen haft alla symptom som går att ha utan att ha varit gravid.

    Trots det så kan man ju inte låta bli att känns efter och hoppas litegrann när man känner nåt som kan vara graviditet....

    Jag fick igår ont i bröstvårtorna. Det brukar jag inte ha. Jag hade det dock i mars/april när jag blev gravid (missfall vecka 9) så visst får man ju upp hoppet lite.

    Sen bubblade det på ett konstigt sätt i magen precis som det gjorde någon dag efter äl med första barnet..

    Jag hoppas så att det tagit sig. Gör det inte det så ska vi söka hjälp privat..

    Känner du nåt?


    Beklagar ditt missfall. Jag tror inte heller på symptom. Jag har varit gravid förut men gjorde abort då jag var alldeles för ung och killen var inte den jag ville ha som pappa till mitt barn. Då vaknade jag upp mitt i natten och var tvungen att springa till toaletten och kräkas. Dagen efter testade jag positivt. Men har haft extra mycket flytningar efter äl denna månad. Har innan varit snustorr. 10 dagar kvar innan vi förhoppningsvis får svar :)
  • anyhere
    Eniis skrev 2016-09-15 09:42:25 följande:

    Hoppar gärna med här! BIM 26e. Ägglossning i måndags eller tisdags tror jag.

    Hoppas att det tagit sig nu. Bara andra "riktiga"försöket men man blir ju lite knäpp direkt verkar det som :)


    Välkommen! Är det första barnet för er? :)
  • anyhere
    Eniis skrev 2016-09-15 09:49:52 följande:

    Tack!

    Nej vi har en kille på 2,5 så nu är det syskonverkstad :)

    Har ni andra barn sen tidigare?

    Vad jobbigt med så många försök GrönaDruvan! Hoppas verkligen att det tar sig nu!


    Första (förhoppningsvis då) barnet för mig och min sambo :)
  • anyhere

    Denna väntan är otroligt seg. Det ända jag känner än så länge på äl+5 är molvärk som drar ut i ljumskarna och har flytningar utan dess like. Tror nästan att jag får mens :o och har varit febrig sen i tisdags.

  • anyhere
    GrönaDruvan skrev 2016-09-18 09:04:58 följande:

    Kul med så många barn!

    Vad är det för åldrar på era barn?

    Tror inte det tagit sig denna gång heller..känner inget som tyder på det. Iof glad gubbe för en vecka sedan bara, och ägget släppte väl i måndags el tisdags, så är väl för tidigt att känna. Men så läser man runt om alla som känner direkt och blir ju helt knäpp. Jag vet ju när jag väntade barn nr.2, att jag inte kände NÅGONTING innan jag tog ett test några dagar efter bim. Anledningen till att jag tog testet var att jag skulle på fest och ville vara säker att det inte var nåt. Så jag vet ju att man inte behöver känna nåt!


    Känner samma sak här. Inga symptom alls och hade äl samma dag som du. Vi för leva på hoppet när tänker du testa? Vänta till bim?
  • anyhere
    GrönaDruvan skrev 2016-09-18 09:35:39 följande:

    Jag brukar vara sån som testar extremt mycket, men egentligen blir man bara ännu mer knäpp då och nästan mer besviken. För några månader sedan fick jag också tydliga spökstreck och då vart jag ännu mer besviken.

    Nu har jag bara ett test hemma faktiskt och det är det jag kommer använda. Så ska testa på lördag om inte mensen kommit innan. Lördag ska jag på kräftskiva, så då behöver jag veta.. När ska du testa?


    Jag testar inte heller överdrivet mycket men har 5 test hemma så tänkte fredag eller lördag. Någonstans säger magkänslan att något är annorlunda i kroppen men är inställd på mens på söndag.
  • anyhere
    GrönaDruvan skrev 2016-09-18 09:52:06 följande:

    Samma här, nåt säger mig att det kanske är nåt på g, men troligtvis är det önsketänkande.

    Vill ju så hemskt gärna att det tar sig nu, orkar inte försöka mer

    Känns som en jobbig process att också behöva gå igenom utredning, men det är så som det kommer bli om det inte tar sig nu..


    Usch, jag förstår det! Skulle inte önska min värsta fiende att gå igenom något sånt. Jag är själv rädd att hamna där men vet att jag kan bli gravid... Hoppas att det tar sig.
  • anyhere
    GrönaDruvan skrev 2016-09-18 11:09:57 följande:

    Jag blev ju gravid med 1a barnet på 3e försöket och med 2a barnet på 1a försöket, så detta känns väldigt jobbigt.

    Så mycket tankar..ska man nöja sig? Strunta i det? Är det kanske inte meningen att vi ska ha 3 barn?

    Vill ju så gärna. Är min högsta önskan så det känns som det blir en livslång sorg om inte nr.3 kommer.


    Jag förstår dig. Blir som en bit av pusslet saknas. Jag har velat ha barn länge men först nu är sambon redo så känns som jag försökt i 2år utan att lyckas fast det egentligen inte är så. Hoppas på din tur med första att 3 försökte blir det en liten krabat.
Svar på tråden BIM i slutet på september.