Inlägg från: kåtochlycklig68 |Visa alla inlägg
  • kåtochlycklig68

    Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)

    Jag kan bara svara dej som kille om dom fontänorgasmer jag varit med om!
    Tjejen måste vara rejält upphetsad, nästan så att hon känner att fittan vill vränga sig in och ut! G-punktsmassage plus andning ger resultat. Tantriska tjejer eller tjer med god fantasi har det lättare. Tantratjejer kan få livmodersorgasm ihop med helkroppsorgasmer i 10 minuter. En gång på BD/SM träff i Åsbro med Club Eden ,stod tre tjejer bredvid varandra och fick fontänsprut rakt ner i golvet! Vi killar satt bakom och tryckte med tummen på G-punkten bakifrån! Det var härligt se dom spruta stora pölar!

  • kåtochlycklig68

    Du, måste känna efter, ha full närvaro i fittan, för att få G-punktsorgasm och få massage, dvs tryck på G-punkten! Tantra andning, som man måste träna upp sig till, tar ett tag, ger långa orgasmer på upp till 20 minuter!

  • kåtochlycklig68

    Att det skulle vara kiss som kommer ut när exv kvinnas blir kåt och våt är bara lögn!  Kvinnan blir våt inne i fittan för att kuken ska löpa lätt! Det alstras även glidvätska vid födslar för att underlätta framkomst! Jag har f.ö smakat på ett antal vaginalsprut och det smakar verkligen inte kiss!

Svar på tråden Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)