• vargveum

    Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)

    Som man får jag väl säga att mina erfarenheter är inte alls särskilt lika de som kåtochlycklig68 delade med sig av.

    De kvinnor som fått fontäner med mig har inte behövt vara extra kåta eller liknande (fast det har jag ju givetvis inget emot), tvärtom har det varit jag som styrt och kvinnorna har egentligen inte gjort så mycket för att påverka, fontänerna har kommit ändå utanför deras kontroll. Däremot kan kvinnorna hjälpa på traven och göra dem kraftigare. Men alltså inte styra över dem, de bara kommer.

    OBS - Detta är enbart min personliga erfarenhet av de kvinnor jag har varit med som fått fontäner. Ska också tillägga att det har varit fingertekniken som gäller, endast en kvinna har fått fontän med mig via PiV-stimulering endast. Samt att i nästan samtliga fall har de aldrig fått fontäner förut med andra partners (så de har inte haft tidigare erfarenheter att luta sig mot).

    En annan intressant grej är att det är så olika. Vissa verkar knappt ha någon gräns, kan få 15-20 fontäner mer eller mindre på rad, medan andra känner sig helt slut och dränerade efter 2 stycken.

    Hoppas detta är till någon vägledning, vore såklart roligt om kvinnor svarade också, vilket ju var det du i första hand efterlyste...

  • vargveum

    Angående hur skönt det är, där varierar svaren en del från de kvinnor jag varit med. En del tycker det är nästan lika skönt som andra typer av orgasmer, en del "lika skönt fast på ett helt annat sätt", en del tycker att fontänerna är bättre till och med.

    Det kan bero på hur lätt det är att få orgasmer förstås och hur mycket jobb det är för kvinnan att uppnå dem. En kvinna jag träffade ett tag kunde få 15-20 fontäner lätt, medan hon kanske fick 1-3 vanliga orgasmer när vi hade sex. Så fontänerna var lättare, följdaktligen blev dessa den överväldigande majoriteten av alla orgasmer hon fick med mig. Så kanske inte så konstigt att hon gillade dem mer än sina vanliga? De kom ju så lätt och blev så många = större njutning totalt sett.

    Sedan kan känslan variera, en variant är att kvinnan står upp när hon får fontäner, det verkar som om det kan kännas mer intensivt i större del av kroppen. Men det är säkert väldigt individberoende...

  • vargveum
    Celines Essence skrev 2016-09-20 09:49:32 följande:

    Känns som att fontänorgasmer är vanligare när man blivit mer sexuellt erfaren.


    Lite som Mr Fountain skrev... man kan även roa sig med att räkna ned:

    Nu kommer du om 3, 2, 1, där!

    Låter nog skumt för dem som inte fått, men det kan faktiskt vara precis just så
Svar på tråden Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)