Inlägg från: Anonym (Gaby) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gaby)

    Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)

    Jag får det av hård och snabb stimulering av g-punkten och slidöppningen, alltså att mannen verkligen med full kraft och väldigt snabbt pumpar fingrarna in och ut. Set nog ganska våldsamt ut... Då börjar det låta som om han plaskar med handen i en hink vatten, och så bara skvätter det för fullt. Jag jan inte styra det, det är en automatisk reaktion av den sortens stimulering. Men det känns inte som en orgasm, inte lika skönt som en orgasm, även om det är en känsla av att ett tryck byggs upp och släpper. Alltså det är skönt men en vanlig orgasm är skönare.

  • Anonym (Gaby)
    Celines Essence skrev 2016-09-18 18:58:49 följande:

    Tack för ditt svar

    Kan du få en "vanlig" orgasm samtidigt? Tex om klitoris stimuleras samtidigt.

    För mig var det så att jag smekte klitoris samtidigt som min partner masserade och pumpade på g-punkten. Han ökade trycket och avgjorde när jag skulle komma. Även om klitorisstimuleringen också påverkade njutningen och bidrog till orgasmen.

    Kommer det alltid ungefär lika mycket vätska? För mig kom det inte så jättemycket, men det var något helt annat än vanlig "våthet", som utsöndras av kåtet. Både mängd och kvalitet. Men det kanske kommer mer en annan gång. Nu menar jag inte att mängden har någon betydelse. Bara nyfiken.


    Nja det är lite svårt på grund av att han måste köra på så hårt och snabbt, jag hänger liksom bara på och har inte riktigt just då förmåga att smeka mig själv samtidigt, det är ganska överväldigande. Det kommer mycket vätska, alltså lakanen blir plaskblöta.
  • Anonym (Gaby)
    Blugirl skrev 2016-09-18 19:33:21 följande:

    Jag har inte haft många fontänorgasmer, men ett par. Gemensamt för de flesta har varit fingrar mot g punkten, hårt tryck och snabba rörelser....ryggläge för mig. Jag kan inte kontrollera det alls, vätskan bara kommer och det är mycket! Första gången förstod jag inte ens vad som hände, jag trodde inte det var sant :)

    Har aldrig fått fontänorgasm av vaginalt samlag, däremot av analt en gång. Jag blev lika förvånad då :)


    Jag blev också jätteförvånad när det hände första gången, typ helt chockad och sen fick min man göra det igen och igen och igen medan jag låg och skrattade haha :)
  • Anonym (Gaby)

    Jag har läst om den där studien att det skulle vara "diluted urine" och jag tycker det låter logiskt. Vart annars än urinblåsan kan stora mängder vätska i bäckenregionen lagras? Personligen känner jag också att det kommer ur urinröret. Men vad gör det? Jag tycker inte det är äckligt. Snarare intressant varför kroppen expressproducerar "diluted urine" vid sexuell upphetsning kombinerat med en specifik sorts stimulans. Alltså sex i sig är kladdigt och fullt med diverse kroppsvätskor; slidsekret, sperma, svett, saliv, blod ibland... Lite utspädd urin i den mixen äcklar inte mig iaf :P

  • Anonym (Gaby)
    kåtochlycklig68 skrev 2016-09-26 09:43:39 följande:

    Skenes körtlar är det som tillverkar den blanka sprutvätskan vid sprutorgasm!

    sv.wikipedia.org/wiki/Kvinnlig_ejakulation

    Min sambo fick senast i morse ett sprut i skedposition efter 5 min knull och allt blev sjöblött!


    Om detta tvistar de lärde... Alltså skenes körtlar är små, verkar helt otroligt att de skulle kunna innehålla några dl vätska. De stackars körtlarna skulle sprängas... Det finns däremot ett organ i bäckenet som utan problem håller större mängder vätska - urinblåsan. Enligt en relativt ny studie ska "fontäntskan" bestå av en slags expressproducerad, utspädd urin som fyller en tidigare tömd blåsa väldigt snabbt vid en viss stimulering. Här är en enklare sammanfattning, men jag tycker att rubriken är lite missvisande dock:www.iflscience.com/health-and-medicine/women-squirting-during-sex-may-actually-be-peeing/
  • Anonym (Gaby)
    Celines Essence skrev 2016-09-25 20:42:43 följande:

    Absolut !

    Jag har inget problem med urinblåsans roll.

    Jag gör som du, njuter oavsett


    Precis, jag tycker bara det är intressant att få reda på vad som händer och vart vätskan kommer ifrån. Det är skönt, so what om det innehåller en del urin, det är knappast frätande syra liksom... :P mannens utlösning går också genom urinröret, finns säkert en del urin som hänger med i utlösningen också men det får ingen panik över...
  • Anonym (Gaby)
    kåtochlycklig68 skrev 2016-09-26 16:45:08 följande:

    Att det skulle vara kiss som kommer ut när exv kvinnas blir kåt och våt är bara lögn!  Kvinnan blir våt inne i fittan för att kuken ska löpa lätt! Det alstras även glidvätska vid födslar för att underlätta framkomst! Jag har f.ö smakat på ett antal vaginalsprut och det smakar verkligen inte kiss!


    Nej alltså, det är klart inte den vanliga lubrikationen är kiss, det är det väl ingen som tror... Men just den vätskan som kommer i stora kvantiteter vid fontänorgasm ska enligt en relativt ny studie vara "diluted urine" (så frågan är ju iofs om det är rättvisande att öht kalla det urin). Jag får själv väldigt blöta och kopiösa fontäner och har personligen inget problem med att det skulle kunna vara en form av urin, fast helt uppenbart inte koncentrerad urin. Det känns mest logiskt för mig med tanke på den stora mängden vätska och att urinblåsan är det enda organ i det området som kan lagra så mycket vätska.
Svar på tråden Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)