Inlägg från: Anonym (öh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (öh)

    Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)

    Celines Essence skrev 2016-09-20 10:17:30 följande:
    Så du är fast övertygad om hur andra upplever sitt sexliv och sin njutning. Då antar jag att du även tycker det är okej om andra har lika övertygade åsikter om ditt sexliv och ditt sätt att njuta?
    Det har ju uppenbarligen folk redan, så varför inte. 

    Jag har genom livet haft ett mycket stort umgänge och känt väldigt många kvinnor som främst är de som överdriver och fejkar, jag är mycket förvissad om att det urvalet är oerhört representativt för hur det ser ut i hela befolkningen. 

    Att en del män gillar kvinnliga ejakulationer beror på att de ser det som ett kvitto på att de gjort det skönt för kvinnan. Men det är egentligen precis lika osäkert som vaginala orgasmer eller klitorisorgasmer är eftersom sprutandet för de flesta som får dem inte är mer än vad rikligt med snor ur näsan skulle vara. 
  • Anonym (öh)
    Anton Chigurh skrev 2016-09-20 10:39:20 följande:
    Att stimulera G-punkten behöver verkligen inte per automatik innebära en fontänorgasm där du sprutar ner din man....blöter ner lakanen fullständigt mm mm, men självklart, avskyr du att få G-punkten stimulerad, så gör du, bara för gubben å anpassa sig.

    Och jo, om Damen mitt i akten skulle sätta sig på huk och skita ifall hon tände på detta, så var det inget jag skulle uppskatta.

    Mvh //Anton
    Nej, det behöver det inte innebära men det kan, som synes, innebära det. Bara för gubben att anpassa sig? Ja, det får han göra, men han gråter inte av längtan och frustration för det. Vi har ett mycket bra sexliv som vi båda är nöjda med. 

    Men om hon bara fjärtade då? Som i tråden jag länkade till? Det kan du väl i alla fall anpassa dig till och gilla? Eller känner du kanske för det som jag känner för kvinnlig ejakulation? Hur som helst så skulle jag sköta mina orgasmer privat om det vore så att jag antingen plötsligt sprutade (utan G-punktsstimulering då, eftersom jag tycker att det är vansinnigt obehagligt) eller släppte väder när jag kom. 
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-22 10:04:30 följande:
    Nej du behöver inte gilla det. Jag gillar inte allt sexuellt, men jag förutsätter inte att jag inte kan ändra mig. Jag upptäcker nya saker med mig själv fortfarande och jag är över 40 år.

    Det stämmer att skenes körtlar har en stor roll, men läs gärna den nyaste forskningen. Se bla Haskels inlägg eller googla.
    Minsann, du har ju rätt. Det är visst bara piss i alla fall. 

    www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25545022

    Eller samlagsinkontinens som det visst också kallas (coital incontinence). 
    Celines Essence skrev 2016-09-22 10:10:57 följande:
    Ja ja, du jämför med snor.

    Om det är viktigt för dig att bedöma andra kvinnors njutning, utifrån din egen föreställning, så gör det du.
    Ja, jag ämnar inte fråga om lov innan jag skriver ner mina åsikter i den här tråden och andra. 
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-22 11:12:18 följande:
    Jag har läst forskningen och det är intressant att läsa att njurarna producerar urin snabbare.

    Tömningen sker med en annan mekanism, i koppling till skenes körtlar, och blir en del av njutningen. Hur mycket man njuter verkar dock individuellt.

    Könner du till att någon producerar snor i samband med sex? I så fall tror du att det är vanligt? Tror du att det är njutbart?
    Ingenstans i den nyaste forskningen som du ville att jag skulle läsa står det du påstår här. Länka gärna till trovärdig forskning (så sent som här om dagen visste du ju bara något som du inte hade stöd för och som var en högst hemsnickrad teori).
  • Anonym (öh)
    Anton Chigurh skrev 2016-09-22 11:21:23 följande:
    Din genomgående nedlåtande attityd mot allt och alla som inte delar DIN uppfattning och åsikt (ang fontänorgasm i detta fallet), den visar så.....mycket mer om dig....än du vill veta.

    Tro mig.

    Du... vill... verkligen... inte.. veta.

    MHV //Anton
    Nej, jag kan inte påstå att jag bryr mig alls om vad du insinuerar eller tycker dig vilja mumla fram i det här inlägget. Det är dessutom väldigt mycket utanför ämnet. Vill du uttrycka något mer kring nerpissning under samlag?
  • Anonym (öh)
    Venica skrev 2016-09-22 12:09:03 följande:

    [quote=76991901][quote-nick]Anonym (öh) skrev 2016-09-22 10:58:17 följande:[/quote] Ja, jag ämnar inte fråga om lov innan jag skriver ner mina åsikter i den här tråden och andra. 

    [/quote]

    Har du svårt acceptera att andra gillar saker som du inte gillar? Varför måste du annars skriva att du inte gillar det, var ju inte det TS frågade om.

    Det är tråkigt att någon måste förstöra en tråd med icke efterfrågade åsikter.

    Följer för övrigt, är nyfiken men aldrig upplevt någon.


    Vad jag kan se så efterfrågade ts även ett utifrånperspektiv. 
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-22 12:19:30 följande:
    Du läste visst inte hela rapporten, för där står "(just before squirting) showed noticeable bladder filling"

    Vad mina teorier handlade om missade du också, men jag kan ju förtydliga att de handlade om att jag tror att det finns fler faktorer som påverkar mängden vätska.
    Jo, det gjorde jag. Det är piss. Det är inte finare bara för att det fyllts på en stund innan det sker en ofrivillig tömning av pisset. Jag läste givetvis ditt korta inlägg med egen teori om blodtrycksfaktorer, vätska i kroppen mm, så du behöver inte förtydliga något av det. 
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-22 12:25:21 följande:
    Du får fritt fram att skriva vad du vill om fontänorgasm.

    Tanken att skriva "utifrån" grundade sig på att de som gett en kvinna fontänorgasm, eller sett det, gärna får berätta om sina erfarenheter.
    Det gör jag också.

    Jaha. Det var en tanke som sköt över målet. Själv tycker jag nog att de som är med och "ger" en kvinna samlagsinkontinens inte direkt har ett utifrånperspektiv, men nåja. Du uttrycker dig väl helt enkelt på alternativt sätt. 
  • Anonym (öh)
    Venica skrev 2016-09-22 12:27:48 följande:
    Gissar vilt att det är utifrån som ex en man som upplevt det med sin partner. Du tillför ju inget till hennes frågor.
    Då kan man ju verkligen undra varför ts (och någon till, vem det nu var) fortsätter att försöka övertyga mig om hur jag borde tycka i frågan. Och du själv då? Varför tillför du inte något till diskussionen om kiss under sex i stället för att koncentrera dig på att försöka tillrättavisa mig? Det du tar upp är helt off topic i mina ögon. 
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-22 12:32:08 följande:
    För mig behöver inte sex vara fint alls. Jag njuter av analsex, även om det inte klassas som fint, av tex personer som dig. Är det skönt är det skönt.

    Att det produceras snabbt (trots att man nyss tömt blåsan) är ju ett resultat av sexuell stimulering, vilket ju är speciellt.
    Du vet inte min inställning till analsex. Jag har inte yttrat mig om den. Jag har heller inte skrivit något om att sex måste vara fint. Jag skrev att urin är urin, och jag har skrivit att jag inte själv skulle uppleva det som lustfyllt alls att vara samlagsinkontinent. Detta har sedan ifrågasatts/kritiserats på lite olika vis och det är det jag i min tur har besvarat.
  • Anonym (öh)
    Anonym (EN) skrev 2016-09-22 12:37:47 följande:
    Det är definitivt inte piss, det vet nog alla som får fontäner
    Så forskningsrapporten är alltså felaktig? Den är publicerad på PubMed, som du ser.
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-22 12:40:53 följande:
    Jag har tydligt skrivit att du personligen kan njuta av vad du vill, däremot vänder jag mig emot att du har åsikter, och nedvärderar, andras upplevelser och njutning.

    Jag ifrågasätter också din jämförelse med snor. På vilket sätt det kan jämföras med sexuell njutning?
    Du vänder dig emot att jag har åsikter? Det tycker jag var lustigt.

    Om du läser inlägget igen så ser du (kanske) att det inte är snoret i sig som jämförelsen gällde. 
Svar på tråden Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)