Inlägg från: Anonym (öh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (öh)

    Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)

    Skulle jag få fontänorgasmer skulle jag sluta ha sex. 

  • Anonym (öh)
    sugenman53 skrev 2016-09-19 12:15:56 följande:
    Varför då?
    För att det äcklar mig. Jag skulle inte knata omkring med en buttplug uppkörd i arslet heller. Alla tänder inte på samma saker, det borde väl vara allmänt känt. 
  • Anonym (öh)

    Jag läste en tråd ("Jag pruppar när det går för mig") som också hade fått mig att helt sluta med sex. Där var det en kvinna (två faktiskt, en till tillkom i tråden och berättade att det förhöll sig på samma sätt för henne) som fes vid orgasm och det hade också varit helt otänkbart för min del. Oförenligt med sex i mitt tycke, både fontänsprutandet och gasavgången (och arselpluggen). Äckligt.

  • Anonym (öh)
    Anonym (sambo) skrev 2016-09-19 12:47:16 följande:
    Pruttandet kan jag iöf hålla med om, men angående fontänorgasmen tycker jag du är ute på helt fel spår, det är liksom en orgasm inte ett besök på toaltetten, ditt resonemang är ungefär lika korkat som att hon skulle tycka det är äckligt att du sprutar när du kommer.

    Kan bara beklaga din inställning, dels är det tragiskt att du inte njuter av att ge en kvinna njutning eftersom fontänorgasmer upplevs ofta starkare för kvinnan, och dels för att du själv går miste om en fantastisk upplevelse och utvecklas som älskare. Man kommer bara så lång med att jucka och spruta. 
    Men vad fan, jag är ju kvinna själv!
  • Anonym (öh)
    Anonym (sambo) skrev 2016-09-19 16:22:20 följande:
    ok, då är det om inte annat än mer sorgligt? Varför inte utnyttja sin fulla potential?
    Tjejer kan få många orgasmer och olika typer av orgasmer, varför begränsa sig när man har den möjligheten?

    Annars är den mentaliteten vanligare hos unga grabbar som sett för mycket porr och tror sex går ut på att killen ska ha det skönt och tjejen en köttbit som är till för deras njutning. Typ.....Vaddå hon kommer väl automatiskt när jag har det skönt?
    Hur kan det vara sorgligt? Jag är inte det minsta ledsen över det, jag har världens bästa sexliv som jag är otroligt nöjd med. Jag vill inte ha några fontänorgasmer utan är mycket nöjd med mina klitorisorgasmer (jag gillar inte G-punktsstimulering heller och vill inte bli slickad). 

    Finns det inget sexuellt som äcklar dig och som du inte tänder på alltså? Det är nog i så fall rätt så ovanligt. Pruppandet (tydligen norrländska för fisar) verkade du ju inte gå igång så hårt på. 
  • Anonym (öh)
    monkees skrev 2016-09-20 06:17:26 följande:
    Samma här. Låter äckligt bara.
    Dessutom verkar det mer vara som när pojkarna i klassen stimulerade sina spottkörtlar på "rätt" sätt så att saliven sköt ut än det är verklig njutning.
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-20 09:29:00 följande:
    Självklart behöver du inte tända på att få fontänorgasmer. Du behöver heller inte sträva efter det. Dock är det ju lite dumt om du hindrar dig själv från att njuta bara för att du är "rädd" att få en fontänorgasm. Många har ju bara fått det, lite oväntat.
    Jag är inte rädd för att få fontänorgasmer. Jag uppskattar inte stimulans på området där den påstådda G-punkten sitter. 

    Du verkade ju mån om att försäkra oss om att du minsann hade kissat innan, så uppenbart är du ju inte så sugen på att någon skulle tro att du pissat på dig. 
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-20 09:57:00 följande:
    Så du tror alltså att de som skriver att de njuter ljuger?
    Kanske inte alla, men nog förekommer det många överdrifter. Det är jag helt och fast övertygad om.
  • Anonym (öh)
    Anton Chigurh skrev 2016-09-20 09:59:30 följande:
    Blir du äcklad även när du blir våt/blöt av din "vanliga" fittsaft ???

    Jag utgår här ifrån att det händer NÅT i skrevet på dig när det är sex på gång. Nu är det förstås olika hur stor mängd egenproducerad glidmedel som en Dam....producerar, vid varje givet tillfälle, men ja, jag bara undrar, tycker det låter.....dramatiskt (vilket nog fan inte rätt sätt att uttrycka saken men jag skyller på att jag är dansk) att du skulle SLUTA MED SEX ifall var "tvungen" att ta med i beräkningen att knullandet möjligen kunde resultera i en fontänorgasm.

    Ja, lite så.

    Mvh //Anton
    Nej, inte alls. Jag gillar både min fitta och dess lubrikation och jag älskar sex, men jag vill inte få G-punkten stimulerad och äcklas av tanken på att stora mängder vätska skulle spruta ut. Direkt avtändande för min del. 

    Jag tycker inte att det skulle vara häftigt om min man skulle bestämma över min orgasm heller, jag gillar att själv bestämma när jag ska komma och inte. Finns det inga sexuella inslag som du inte uppskattar? 
  • Anonym (öh)
    Celines Essence skrev 2016-09-20 10:12:57 följande:
    Jag uppskattade inte stimulering av G-punkten tidigare. Det är något som kommit successivt med åren... Och nu kan jag inte vara utan det.

    Ja, jag berättade att jag hade kissat innan eftersom att urinblåsan har en koppling till fontänorgasmer.

    Jag vet, och känner, att det är helt annan känsla och mekanism än att kissa. Jag, som nyss hade kissat, skulle aldrig plötsligt kunna kissa på mig...

    Tydligen producerar njuren vätska extra fort innan fontänorgasm, så det kan mycket väl komma mer nästa gång för mig.

    Jag har ingen aning om vad det är som styr mängden vätska, men jag misstänker att kroppen måste påverkas av andra saker (som inte är sexuella), som tex vätskebalansen i kroppen, dvs hur mycket vätska man har i blodomloppet, samt trycket över njuren (kanske blodtrycket kan avgöra en del)

    Obs, detta är helt egna teorier och jag har inget stöd för det.

    Jag tycker det är njutningen som är det viktiga, inte mängden vätska, men jag tycker att det uppenbarligen en annorlunda typ av orgasm och eftersom att jag är intresserad av sex och ibland tycker att kvinnans sexualitet omges av onödig mystik vill jag vara uppriktig och konkret.
    Ja, för min del är det inget som har förändrats med åren. Jag gillar det helt enkelt inte. 

    Vad jag vet så har urinblåsan överhuvudtaget inte med kvinnlig ejakulation att göra, och följaktligen heller inte njurarna. Det är Skenes körtlar som producerar den vätska du talar om här och dessa körtlars mynningar är lokaliserade vid urinröret och benämns ibland som den kvinnliga prostatan. 

    Jag tycker också att njutningen är det viktiga, och jag skulle inte njuta av att få fontänorgasm eftersom själva tanken äcklar mig. Som du säkert vet så är även psyket och hur man upplever saker, sex inte minst, en mycket stor del av njutning och frånvaro av densamma.
Svar på tråden Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)