• InaLo

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    Hej hej!

    Här är äl precis avklarad och nu kommer den långa väntan. Har bim 27 okt

    Jag är 38 år och hoppas på ett 4:e barn. Är inne på mitt 2-3 försök(första gången prickade vi inte äl direkt)

  • InaLo
    MissMarvel skrev 2016-10-14 19:09:31 följande:

    Jag hade ÄL igår och har också BIM 27/10!

    Såååå spännande!!


    Då har du också precis börjad din långa väntan. Vi får hålla tummarna. Den här tiden vill man alltid spola framåt.

    Tempen gick upp i morse så äl i går. Men fick inget posetivt äl test. I tre dagar var det nästan posetivt och sedan ljust nu i dag. Men tempen gick upp så jag måste haft äl.
  • InaLo
    Ruffs skrev 2016-10-17 12:59:46 följande:

    Min man och jag har varit tillsammans i 6 år gifta i 3. Kollegor, vänner och familj frågar alla är det inte dags?

    Till vissa har jag sagt att vi gärna vill/ försöker , till andra svarar jag vi får se när vår tid kommer.

    Mina närmsta säger: Du har inte blivit gravid för att du tänker för mycket. Släpp det bara!

    Sen kommer ens vänner och säger:Skaffa nu så våra barn blir relativt jämngamla..

    Är det bara jag som känner att det är svårt att sluta tänka på det? Hur ska man ha koll på ägglossningen om man inte tänker?

    / förvirrad

    Känner mig lite förvirrad


    Kan du sluta tänka på det? Visst jätte bra om man kan men jag kan inte. Där emot kan man försöka att undvika att stressa sig över det och se det som en kul grej. Jag kommer inte kunna sluta tänka på det men försöker att inte bli stressad om äl testet är förvirrande eller tempen inte stämmer med vad jag tycker att den ska vara. Bebis värkstad är en väldigt spännande del i livet trots väntan. Jag försöker ju med mitt fjärde barn och tycker det är så kul att vara här igen.

    Om tankarna skulle styra ifall man blev gravid så skulle mina sista två graviditeter aldrig blivit(var av ett barn och ett MF) men jag tror stress kan påvärka. Försök att njuta av denna period.
  • InaLo
    Lillatjejen1992 skrev 2016-10-18 08:55:58 följande:

    Blir inte klok på detta ! Tempen gick upp efter första LH stegringen men har svajjat ganska rejält. Har nu LH stegring igen (Fick pos test 9/10 men var inte hemma då så det råkade försvinna därav hoppet) Fattar ingenting :( ska ha mens den 24 .. Gjorde även ett gravtest idag som va tokblankt (ofc)

    Det är väl först 25mIU/ml som ett grav test reagerar och först vid 25mIU/ml som ett äl-testblirposetivt alltså lika starka sträck. Jag skulle tro att du har en hormon nivå på 16-18mIU/ml av hcg eller LH och då skulle inte ett gravtest reagera fören det kommer till 25mIU/ml. Det är bara vänta 2-3 dagar och se om du får ett posetivt gravtest. Håller tummarna för dig.


  • InaLo
    Målarsasah skrev 2016-10-18 15:54:50 följande:

    Hur går de för er tjejer?

    Har fortfarande intensiv "mensverk" och ökade flytningar, 9 dagar kvar till bim dock. Förstår inte vad kroppen vill och vågar inte tro på att de är nått då man varit skengravid förut =/


    Så är det ju, det är ju väldigt lätt att bli skengravid. Har också 9 dagar kvar till bim. Man känner efter hela tiden även om jag vet att all symtom likaväl kan vara pms. Inga ny symtom här i allafall.
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????