Inlägg från: Målarsasah |Visa alla inlägg
  • Målarsasah

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    Rosenblad skrev 2016-10-19 23:17:05 följande:

    Hejhej.. Tänkte hoppa in här. Har försökt i ett år utan framsteg. Papper är inskickade för utredning så vi väntar på det samtidigt som vi fortsätter försöka även om hoppet som fanns förut tyvär inte finns kvar.. :(

    Har BIM 27e och har bara fått till det En gång, men tror att jag hade äl tidigare än jag brukar för att jag aldrig fick utslag på testen som jag börja med då jag trodde som tidigast jag kunde ha äl. Och vi fick till det innan jag trodde jag skulle ha äl, sen gick det inte då vi båda trodde det var nära äl pga prestationsångest. Så vårt lilla hopp ligger på att äl kom tidigare och att vi då pricka den gången.

    Hade mycket "symptom" första månaderna och trodde alltid att jag var gravid innan BIM. Så är det ju inte längre. Försöker ignorera allt som har med graviditet mellan äl och BIM för att inte få låtsas "symptom", Men denna månad sen några dagar sen har jag väldigt ont konstant där nere. Känns som ett invändigt sår och varit illamående igår och idag. Men samtidigt blir illamåendet värre om jag tänker på att jag är illamående men har inte kännt mig alls så tidigare månader. Har även haft ont i brösten några dagar. Så är nervös nu, BIM inte förens nästa vecka men med tanke på att äl troligen var tidigare så kommer även BIM var tidigare. Så kommer börja testa i början av nästa vecka tror jag. Tror faktiskt inte att jag är gravid men innan BIM är det endå spänt och nervöst. Har ställt in mig på att vi behöver hjälp men samtidigt hade jag så gärna velat klara detta på egen hand och slippa gå igenom tester osv.

    Hade ju varit en dröm att få bli gravid nu i Oktober och få ett Juli barn <3 Alldeles för många tårar har fallit på denna vägen mot ett barn.. Hoppas det är min och eran tur nu!


    Hej och välkommen! Tack för att du dela med dig. Håller tummarna för dig och att de är ett litet mirakel som gror inom dig! :)
  • Målarsasah
    Anonym (Julia) skrev 2016-10-20 15:10:54 följande:

    Hej!

    Jag har Bim 25 oktober! 

    Mina symptom är ömma bröstvårtor och lotionaktiga flytningar samt att jag är väldigt hungrig hela tiden. Men vill äta mindre portioner och oftare av någon anledning. 

    Jag har även i normala fall god kondition, men upplever att den är totalt värdelös nu på senaste tiden. Så jag hoppas verkligen att det kan ske ett plus inom några dagar! :D hade varit så underbart! 


    Välkommen och vad kul att du har symptom! Hoppas de är bra sånna! :)
  • Målarsasah
    lindstroom skrev 2016-10-19 21:40:03 följande:

    Hej alla! Bim är den 24 så inte många dagar kvar nu.. beställt tidigt test som kommer på brevlådan antagligen imorgon. . Ska testa på fredag morgon hade jag tänkt! ???????? har en del symptom, tror dock det är en del inbillning. Har ett barn sen innan, nu vill vi ha vårat andra. Detta är andra försöket ???? någon som har erfarenhet av testa tidigt test? ????


    Ooo vad spännande, önskar dig lycka till och hoppas du får ett stort och rungande plus! ;)
  • Målarsasah
    mariatherese93 skrev 2016-10-20 17:10:48 följande:

    Idag är det BIM-3 och jag har alla möjliga symptom. Illamående 4 dagar på raken, yrsel vid ett tillfälle,flytningar, lite molvärk, hungrig konstant. Dock är mina bröst som vanligt. Detta är vårt första försök så det kan mycket väl vara skengraviditet haha. Testar imon. Är det negativt så testar jag på söndag igen då BIM är.


    Halloj! Låter ju lovande med sånna symptom! De är inte alla som får någon annan känsla i brösten och vissa verkar få de senare i graviditeten. Håller tummarna för dig, uppdaterar gärna sen =D
  • Målarsasah
    lindstroom skrev 2016-10-20 18:05:33 följande:

    Testade idag (kunde inte hålla mig) och det var stort negativt. Så har inte så höga förhoppningar denna månaden :(


    Kan alltid visa nått framåt, inget är säkert fören tant röd kommer :)
  • Målarsasah
    lindstroom skrev 2016-10-20 18:58:46 följande:

    Ja det e sant :) men känns verkligen som mensen ska komma nu snart. Men vi får se! Har en del symptom men känns som man inbillar sig ;)


    Tråkigt men tyvärr inte alla som lyckas på första, ( men kul för dom som gör, så dom slipper allt tokeri) =')

    Förstår vad du menar, jag har varit skengravid förut så man kan inte lita på dom symptom man har hehe!
  • Målarsasah
    lindstroom skrev 2016-10-20 20:03:43 följande:

    Ja precis :) med sonen så tänkte jag inte så mycket på det, utan det var mer "det får ske när de sker".. Och hade inte riktigt koll på min cykel. Men nu! Nu vill mNä precis :) de var lättare med sonen, visste inte min cykel så bra och vi sa att de får ske när de sker. Men nu när man verkligen vill, gah! När har du bim?


    Ja ibland undrar man om man tänker för mycket =')

    jag har bim den 27e så de är fortfarande en vecka kvar, men har en lutealfas på 16 dagar så de är imorgon 10 dagar sedan äl så man börjar undra om man kan känna något redan nu. Har haft en sådan hiskelig mensverk i 4 dagar och idag har jag fått sura uppstötningar (de har jag aldrig om jag inte haft en pangfylla) men som sagt kan jag ej lita på min kropp längre :)
  • Målarsasah

    Tråkigt att höra tjejer men vi får hoppas att ni alla är låghormonare och att tant röd håller sig jäkligt långt borta!

  • Målarsasah
    livias skrev 2016-10-21 07:58:27 följande:

    Bim igår och ingen mens. Till skillnad från andra månader så känner jag absolut ingenting...! Inga onda bröst, ingen envis mens finne, inget illamående eller yrsel. Imorse först börjar jag känna lite dragande molvärk på vänster sida. Men har inte känt mig så engagerad denna månaden mellan äl och bim så har inte ens varit sugen på att testa. Men får vänta tills nästa vecka om mensen inte dyker upp, och hoppas på att mensen inte bara är sen.Håller tummarna för alla som väntar!


    Hejjar på dig och att tant röd passar sig! :)
  • Målarsasah
    Rosenblad skrev 2016-10-20 23:19:17 följande:

    Känner bara för att skriva av mig lite..

    Är nu högst en vecka kvar till BIM och flera dagar har brösten gjort ont, men nu börjar de bli hårda också. Som en stor boll där inne. Vänster bröst gör konstigt nog mer ont. Har en svidande känsla där nere och ibland kommer det som nålstick som går över på en sekund. Har nu varit illamående i tre dagar vid olika tillfällen. Är svullen konstant och känner mig tung. Känns som jag har en annan lukt där nere, måste tvätta mig hela tiden för det känns som det luktar väldigt mycket och det har jag aldrig varit med om. Kan ju va någon med pH balansen men aldrig varit så. Sjukt konstigt men är glad för det konstigt nog haha, vill ha massor av symptom!! Bara kom!!

    Inte haft sånna här symptom under detta året vi försökt bli gravida så det ger ju lite hopp. Om högst en vecka vet jag och det hade ju varit såå välkommet med en liten Juli bebis att längta efter :)

    Är ni på erat första försök här inne?

    Kan inte vänta på att få någon gång gå med i en grupp "Bf Juli 2017" eller liknande!! Hoppas många här får göra de snart :)


    Åå åh! Hoppas på att de är ett litet frö som växer och blir stor och stark där inne!

    jag är inne på 4e försöker men såklart lika tråkigt varje gång tant röd kommer, hoppas att denna månad är din och våran allas månad :)
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????