Inlägg från: ceciliajohansson |Visa alla inlägg
  • ceciliajohansson

    Han rör sig mindre... V.39

    Känner att bebis rör sig, och när jag puttar på honom så reagerar han. Men han rör sig inte lika mycket som han brukar... Inatt fick jag dessutom en liten blödning, ringde fl och dom sa att det inte var något farligt och bara att somna om. Har lite mensliknande smärtor. 

    Ska man ringa fl och kolla om man kan få komma in eller är jag bara larvig? Han rör sig ju, fast bara mindre än vanligt... så kan det ju vara vissa dagar också. Vill inte att dom ska tycka att jag är larvig...


  • Svar på tråden Han rör sig mindre... V.39
  • ceciliajohansson

    Åh tack för alla supersnabba svar!!! Jag tar nog faktiskt och ringer in och frågar vad de tycker.. Min sambo jobbar till lvart över 10 så kanske kan fråga om vi kan få komma efter det, vill inte åka in själv.

    Och Ja, jag hoppas ju verkligen att det är förvärkar! Kanske kan dom känna om jag öppnat mig något när jag ändå är där? 


  • ceciliajohansson

    Jag har också hört att man kan känna annorlunda rörelser men att man ska ringa så fort man misstänker något och så fort man känner minskade fosterrörelser.. Därför blir man ju extra observant såhär när det kanske har dragit igång också. Jag tänker att bebis kanske inte får tillräckligt med näring eller att det kan va nått annat... 


  • ceciliajohansson
    Miriami skrev 2016-10-17 08:05:28 följande:
    Hjärtljuden hade minskat och barnet hade en kraftig infektion och för att jag väntade så fick barnet syresbrist till slut och mådde så dåligt så att han höll på och dö. Jag litade ju på barnmoskorna att det var ingen fara och att jag kunde vänta. Specialist läkaren erkände senare att om jag inte hade väntat så hade barnet varit helt friskt.

    Istället får han leva gravt hjärnskadad livet ut.
    Usch vad hemskt Gråter 

    Idag på morgonen var vi inne och gjorde CTG, allt såg bra ut sa dem. Nu har slemproppen lossnat, en rejäl blodig klump. Hoppas hoppas det är igång snart!
Svar på tråden Han rör sig mindre... V.39