Inlägg från: Anonym (dela) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dela)

    Han tjänar mer och jag vill plugga

    Miss Skywalker skrev 2016-10-16 23:59:15 följande:
    Säg till honom att eftersom han gillar att dela lika så får han betala dig halva handpenningen..
    Ja, då kan du ju använda de pengarna till att dryga ut studiemedlet.
  • Anonym (dela)

    Ts, jag antar att efter dina studier kommer du få ett mer välbetalt jobb. Kanske tjäna mer än sambon? Hur tänker du kring det? Ger du honom lite pengar varje månad då om han är med och finansierar dina studier, eller kommer ni ha helt separat ekonomi?

  • Anonym (dela)
    Anonym (Pluggis) skrev 2016-10-24 22:48:26 följande:

    Jag har INTE sagt att han ska betala min del av amortering etc. Allt jag ber om är att han står för lite mer mat, lite mer till vårat barn och hem, ev kanske lite mer el. Självklart ska jag betala min del av lånet.

    Anledningen till att jag står för större del av lägenheten är för att han varken hade hyreskontrakt eller sparade pengar, inte för att jag ville. Jag hade tänkt att använda mina sparpengar till när jag ville plugga en högre utbildning men sen blev jag oplanerat gravid och då valde jag ett hem. Jo jag har valt att gå ner i tid, JAG vill inte att min ettåring ska gå nästan tio timmar på förskola varje dag..

    Men ja, ni har säkert rätt.


    Kommer du dela med dig till honom när du får högre lön efter studierna? I så fall kan du ju använda det som argument att han skall dela med sig till dig nu.
  • Anonym (dela)
    Anonym (Pluggis) skrev 2016-10-24 23:09:38 följande:

    Jag har INGA problem med att betala mest om jag tjänar mest. När vi bodde i min lilla lägenhet innan denna så var det så och självklart stod jag för det mesta då. Det var en kortare period dock så förstår att han inte vill jämföra det med två års utbildning.


    Fråga honom om han är intresserad av att ta del av din framtida högre inkomst.
Svar på tråden Han tjänar mer och jag vill plugga