• Dixie

    Ett smalt ideal

    Jag tycker det viktiga är att man mår bra och trivs med sin kropp!

    Att leva hälsosamt och sunt är bra - men att ha ett ideal att vara så smal som möjligt låter inte sunt!

  • Dixie
    Anonym (Thin) skrev 2016-10-21 09:07:13 följande:

    Äsch ätstörningar hit och dit. Vem har inte ätstörningar i dagens samhälle där det mesta kretsar kring kropp och ytligheter. Kalla mig gärna ätstörd, hade varit värre med en annan sjukdom.

    Dåligt humör hade jag i början av mitt kaloriunderskott. Nu har hjärnan vant sig tror jag. Äter lite mer än förut och sen håller jag mig pigg och glad genom vatten, vitaminer och rörelse


    Att eftersträva en ätstörning låter ju inte som en god idé - även om du inte har men av din svält nu kanske du får det senare med tex benskörhet - och om du någon gång vill bli gravid är det ju bra med en fungerande menscykeln - det gissar jag ju att du inte har när du lever på vatten och vitaminer.
  • Dixie
    sextiotalist skrev 2016-10-21 09:26:45 följande:

    Även undervikt, har precis som du skriver, även sina avigsidor. Men förhoppningsvis är det bara en period som ts (som verkar vara rätt ung) går igenom.


    Ja, vi får hoppas det är snabbt övergående!
  • Dixie
    Anonym (smalis) skrev 2016-10-21 13:43:34 följande:

    Bättre kolla på statistiken. 50% av befolkningen lider av övervikt eller fetma. De flesta sannolikt ofrivilligt. Av de resterande har säkert hälften någon sorts skev relation till mat eller kroppen.


    Har du någon källa på detta påståendet?
Svar på tråden Ett smalt ideal