• Lee***

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    Är vecka 7+4 , har inte känt av graviditeten direkt. Trött, hungrig o lite ömma bröst. Dock har brösten sluta ömma helt. Var på vul i onsdag såg ett tickande hjärta (satte in 2) men 3 mm för liten. Så jag är rädd att samma sak skall hända förra gången, fick MA.

    Var inget trevligt meddelande. Hoppas att det är ok att skriva i denna tråden ändå.

    Hoppas att det går bra för er för oss denna gång

  • Lee***

    När har ni vul? Vi har vul även nästa fredag hos barnmorskeavdelningen. Sedan den 7 nov på kliniken, känns skönt att ha några vul inbokad.

  • Lee***

    Nej, men jag har känt mig uppsvullen (men inte som 6 månaden) o gasig hihi. Inget trevligt för sambon

  • Lee***

    Är det sidan eller mer äggstockarna? Känner du ngt i livmodern? Mensvärk och graviditets symtom liknar varandra

  • Lee***

    [quote=77078051][quote-nick]Filli89 skrev 2016-10-24 18:51:07 följande:[/quote-nick]

    Tjejer idag är jah så orolig så jag håller på bli galen. Jag åt korv som inte hade gått ur datum men efter jag stekt det o lagat makaroner till och ketchup så märkte jag att den luktade surt, usch får panik har fått för mig att ja har fått listeria nu, så just nu orkar jag inte med mig själv och det ända ja tänker är att ja inte klarar att vara så här orolig i 9 månader, hur klarar folk att vara gravida vartannat år, känns som ja kommer få psykos.

    Förlåt för mitt gnäll.

    [/

    Sägs det inte att sådana bakterier dör vid 70 grader. Men jag förstår dig man blir orolig för det mesta och tyvärr kommer man vara det tills bebisen är ute men då dyker det upp annat att vara orolig för. Sedan är det inte så konstigt att vi nojar oss och är oroliga med tanke på vad vi gått igenom

  • Lee***
    druvan52 skrev 2016-10-24 19:02:40 följande:

    Inget i livmodern, bara på höger sida. Känns lite olustigt så ska nog kolla upp det...


    Min klinik sa till mig om det är utomkvedshavenskap så har man riktigt riktigt ont, du märker skillnad sa de till mig. Vet inte om det är det du oroar dig för.

    Sedan tror jag att vi känner efter lite mer eller rättare sagt väldigt mycket
  • Lee***

    Jag var på ett tidigt ultraljud hos barnmorskan i fredags. Valde detta då kliniken mätte embryot till 8mm men enligt tabeller skulle varit 11 mm. I fredags såg allt bra ut o embryot var i den storleken den skall vara, det kändes underbart. Men vi kan inte vara riktigt så glada som vi vill pga att vi fick MA i vecka 11+1. O 9 dagar tidigare hade vi sett ett hjärta slå, men den gången kom aldrig embryot i kap i storleken.

    Jag har följt er diskussioner om kub och nipt jag är i den ålder då de rekommenderar att jag skall ta testet. Var helt inne på kub men efter läst tack vare er så kommer vi att välja nipt även om det är dyrt , var gör 7000 kr till i detta sammanhang...

  • Lee***

    Tyvärr så tror jag man kommer var lite orolig under hela sin graviditet. Men det går rätt så bra denna gång, går ju inte att påverka.

    När skall ni göra kub?

    Jag är i vecka 8+6. Har inga direkt symtom, förutom att jag är väldigt trött, o kissar ett par ggr varje natt. Längtar till vecka 12+0, för du har man nått en milstolpe..,

    Ni var i vecka 10+4-5 eller ngt?

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016