• Filli89

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    Vad bra att Du fixade tråden. Men tror den ligger fel. Svår o hitta den borde ligga på ivf tror ja. Hehe kanske går ändå

  • Filli89

    Jag tror vi alla är skit rädda för allt möjligt som hänt oss och det är bara mänskligt. Jag är rädd för allt som kan gå snett i stort sätt för de känns som har det inte hänt ännu så ska de väl hända snart lol.

    För övrigt har ja mensvärk då o då o ömma bröst, och illamåendet kryper fram mkt tidigt denna gång speciellt för vissa lukter.

  • Filli89
    druvan52 skrev 2016-10-21 19:00:15 följande:

    Bra tråd, jag hoppar in här jag med! Är i vecka 6+1. Fått tid för vul i v 7+1 men tyvärr kan inte min man följa med då, så jag får gå själv. Mår bra, men illamående som kommer och går och enormt trött. Har inte haft någon blödning än men är väldigt rädd för MA och ex...


    Hej. Jag ligger ungefär en vecka efter dig. Min man kommer inte heller kunna följa med då han fått nytt jobb och han kan inte ta ledigt bara så där. Däremot tänkte jag att han kan ta en minni rast när du har tiden å typ FaceTima lr nått. Det kanske hade funkat för din man oxå. Då får han vara en del av de hela.
  • Filli89
    Lee*** skrev 2016-10-22 14:21:15 följande:

    När har ni vul? Vi har vul även nästa fredag hos barnmorskeavdelningen. Sedan den 7 nov på kliniken, känns skönt att ha några vul inbokad.


    Ja har knappt bokat tid för vul. Ja testade pluss så tidigt rd 6 så har vetat ett tag nu om denna graviditet så de känns som tiden kryper. Men tänkte ringa på måndag o boka, på vår klink gör de senast v7 så får vänta två veckor.
  • Filli89

    Ja tar crinone x1, och vi kom överens att ja skulle ta till det tidiga ul o sen därefter se om ja ska fortsätta. Eftersom ja fick MF så "sent" sist vill ja helst fortsätta till v12 faktist om ja kommer så långt så klart.

  • Filli89
    Lee*** skrev 2016-10-23 22:46:02 följande:

    Hur går det med kosten för er del?


    Ja har inte ändrat på någon särkilt faktist. Dricker inte så mkt kaffe och te och låter bli ostar som inte är rekommenderat, samt saker som inte är väl stekt/kokt och är livrädd för sushi som ja älskar så mycket hahah. Men annars så e allt som Vanligt.

    En fråga till Er. Känner mig så himla svullen, känns som ja e i 6 månaden går inte att dra in magen heller, säkert tarmarna men upplever ni oxå det?
  • Filli89
    druvan52 skrev 2016-10-24 17:09:38 följande:

    Har inte känt mig svullen alls men idag fått rejäl mensvärk till höger. Känns inte så bra


    Oj då hoppas det blir bättre, smärta vid sidorna ska man vara uppmärksam på, det vet Du säkert. Blir det intensivt o du tex inte kan gå lr liknande. Sök akut så d inte är x lr liknande, däremot brukar jag oxå få ont överallt faktist, ibland ena sidan, ibland andra sidan, ibland rejäl mensvärk på nätterna, väntar på mensen helt enkelt. Hoppas det blir bättre.
  • Filli89

    Tjejer idag är jah så orolig så jag håller på bli galen. Jag åt korv som inte hade gått ur datum men efter jag stekt det o lagat makaroner till och ketchup så märkte jag att den luktade surt, usch får panik har fått för mig att ja har fått listeria nu, så just nu orkar jag inte med mig själv och det ända ja tänker är att ja inte klarar att vara så här orolig i 9 månader, hur klarar folk att vara gravida vartannat år, känns som ja kommer få psykos.

    Förlåt för mitt gnäll.

  • Filli89
    druvan52 skrev 2016-10-24 19:04:22 följande:
    Men om du stekt den borde väl en eventuell listeria dött?!
    Jaa lr hur det var ju det första ja tänkte, SEN började ja tänka "men tänk om de inte var 70 grader, och bakterien finns kvar" ser du min hjärna går i gång 24/7, helt hopplöst. Vid min förra graviditet var ja inte så här orolig men det gick ju som det gick. Jag vill kunna njuta av allt som alla andra gravida o Ba äta allt ja vill för en gångs skull.
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016