• Humla85a

    Har fått plus två ggr förut, men då har det släppt efter drygt en vecka. Så jag är så orolig att det ska hända igen :( Jag vill önska att det känns annorlunda denna gång, men det är väl bara hoppet... hatar att bara gå o vänta.

    Kliniken sa jag skulle sluta med litinus, men har fortsatt ändå. Vågar inte sluta.

  • Humla85a

    Ska få mitt andra intralipiddropp imorgon. Känns skönt på nått vis. Som att det verkligen kommer hjälpa vårt lilla frö att bli kvar. Hoppas hoppas.

    Mår lite små illa av och till, och lite spänningar i livmodern. Annars inget alls. Rusar på toa titt som tätt för o kolla att inte mensen kommit.

  • Humla85a

    Känns som dagarna sniglar sig fram. Vill bara ta ett jätteskutt och förhoppningsvis slippa denna oro

  • Humla85a
    Filli89 skrev 2016-11-10 16:19:28 följande:

    Hellow girls

    Idag hade jag vul, och vi såg hjärtat ticka, eftersom de satte tillbaka två hade båda fäst till en början men ett tillbakabildades vilket är underlättande för att ja redan har myom o har En slags riskgrav redan som det är. Men det förklarar vf ja kände illamåendet redan en vecka innan td. Hur som fick tid på klinken on två veckor. Även fast jag sätt hjärtat är inte Det en milstolpe eftersom jag gjort det förr o det betydde inget i vårt fall så oron är kvar men nu är det ju bara vänta o se.


    Står säkert i tråden, men vilken vecka är du i? Och grattis till tickandet :)
  • Humla85a
    Filli89 skrev 2016-11-10 19:37:50 följande:

    Tack !! V8


    Åh jag längtar tills jag ska på kontroll. Önskar så innerligt också på ett tickande. Hur kom det sig förresten att du fick två tillbaka ? Själv tycker jag läkarna är extremt motsträviga till just det för min del.
  • Humla85a

    Åh nej nu börjar oron slå till. När jag tog min lutinus igårkväll blev det svagt rosa på själva införingsstickan. Självklart tolkade jag det som att nu är det kört när som helst. Hittills dock ingen mens. Men upplever att lutinusen som rinner ut är mörkare i färgen nu än för bara några dagar sedan.

    Panik! Vad ska jag göra? Bara vänta och se? Köpa nya grav.test? Ångesten äter upp mig

  • Humla85a
    Lee*** skrev 2016-11-11 11:25:01 följande:

    Kan förstå dig skulle själv bli jätte orolig. Vilken vecka är du i? Man kan bli lite irreterad över införandet av lutinus har jag läst. Jag skulle nog köpa mig graviditetstest digital med veckor, även om det inte stämmer...


    Är bara i v.6 (5+1)

    Köpte på mig både digitalt o vanligt grav.test nu innan jobbet. Men har inte tid att testa förrän imorgon. Håller alla tummar och tår
  • Humla85a
    Lee*** skrev 2016-11-11 14:49:17 följande:

    Då är det lite för tidigt att åka till akuten. Måste nog gå 1 vecka till innan man kan se ngt.

    Ta testet på morgon. Lycka till...hoppas att det bara är slemhinnan som har blivit irriterad. Har det kommit ngt mer.

    Jag satte in 2 st o fick väldigt ont i magen någon dag senare så blev pappret rosa en större prick. Har du haft ont?


    Nej inte ont direkt och inte nått mer rosa vad jag sett. Men orolig ändå
  • Humla85a


    Inget mer rosa och dagens test lugnade mig Det förra stod på 2-3 så uppenbarligen händer det ju något i kroppen, hur galet det än låter att säga det högt
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016