• Juliii86

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    hope88 skrev 2016-12-30 16:42:27 följande:

    Grattis så underbart <3 Definitivt ett plus! Jag plusade på RD9 :)


    Tack så mycket :) Igår var det min testdag så nu börjar jag inse att jag är gravid :D
  • Juliii86
    hope88 skrev 2016-12-30 19:35:06 följande:
    Hihi har knappt själv tagit in det och är i vecka 20, gjort ultraljud och känner sparkar men det är säkert så för oss som kämpat länge. Stort grattis än en gång :)
    Ja det blir ju så :) Oj, vad fort tiden går :D Redan vecka 20. Men åh så mysigt och göra ultraljud och känna sparkar. Tack så mycket :D Längtar redan till vul som jag kommer få göra den 18 januari.
  • Juliii86
    hope88 skrev 2016-12-31 15:30:24 följande:

    Ja men de första 12 veckorna sniglade sig fram hehe.

    Ja känns väldigt skönt att vara halvvägs nu. Blir 50% av graviditeten på tisdag i 19+6. Ja jättemysigt <3 Åhh första ultraljudet är underbart! Att få se det där tickande hjärtat!


    Hehe det kan jag tänka mig att det gjorde. Själv tycker jag att det går super långsamt till vul.

    Så roligt att du har kommit halvvägs :) Det måste kännas underbart! Ja, det ska bli super mysigt att se tickande hjärta :) Känns så overkligt fortfarande men när man väl ser lill* frön och hjärtat så kommer jag förstå på riktigt att jag är gravid. Brukar man förresten få höra hjärtljud eller gör man det senare?
  • Juliii86
    Lee*** skrev 2017-01-02 11:58:47 följande:

    Min bm ville inte göra det innan vecka 15, beror på att det kan vara svårt att hitta hjärtslagen


    Jaha ok så förstår jag :) Få får jag vänta tills dess.
  • Juliii86
    hope88 skrev 2017-01-07 13:50:23 följande:
    Snart är det dags för ultraljud för dig va? :)

    Ja det känns jätteskönt. Ja när man får se att det verkligen är nåt där i då börjar man förstå :)

    Vi hörde hjärtljud på vul på kliniken. De kunde få upp hjärtljuden på ultraljudsmaskinen <3 Sen mäter man det hos bm med jämna mellanrum längre fram runt v20.
    Ja inte så långt kvar faktiskt men det känns fortfarande ganska långt dit. Längtar så mycket efter det :) samtidigt som jag är rädd för att de kommer hitta något :(

    Jaha oki :) Så ni fick höra hjärtljudet så pass tidigt? Får se hur de kommer göra med mig om de blir bara att se hjärtat ticka.

    Jag har varit jätte sjuk och har äntligen blivit frisk. Hade tydligen fått influensa vilket gjorde jag fick feber, blev illamående, förskyld och svin ont i ögonen. Vet inte om det vart för jag har varit sjuk som jag blev så illamående och kunde knappt få i mig något. Nästan så att jag fick tvinga mig själv men lyckligtvis så pratade jag med sahlgrenska så gav hon mig tips på att köpa postafen och det hjälpte till slut. Usch det var rena helvete måste jag säga, både vara sjuk och ha den illamående var ingen lätt match. Jag har fortfarande lite svårt att äta men det går åt bättre håll att äta mer än vad jag gjorde förut. Det enda nackdelen är att jag känner mig så svag i kroppen att jag inte orkar röra mig lika mycket som förut. Jag fick även tips att köpa saft för jag har inte kunnat dricka något annat utan att spy. Så maken köpte svartvinbärssaft och det har hjälpt mig jätte mycket :) Så ett tips om ni inte kan dricka vatten eller något annat så köp saft av den smak ni tål att dricka så satt säga.
  • Juliii86
    hope88 skrev 2017-01-09 12:14:55 följande:
    Förstår det. Varje dag kändes som slowmotion innan ul minns jag men snart så :) Det kommer gå bra ska du se. Håller tummarna stenhårt!

    Japp läkaren ordnade med det :) Ja oavsett så ser man det blippa på där inne tydligt <3

    Men usch då! Skönt att du mår bättre nu :)
    Tack så mycket :)

    Jaha oki, vad spännande det ska bli :) Har aldrig kommit så långt att få se en liten där inne.

    Ja det känns jätte skönt att jag äntligen är på fötter igen.
  • Juliii86
    Humla85a skrev 2017-01-20 16:16:38 följande:

    Var till bm och fick lyssna på hjärtljud igår Känns så underbart att pyret fortfarande är med oss.

    Däremot har illamåendet och kränkningarna kommit tillbaka med full kraft...


    Åh så mysigt! :) Vad skönt för dig att få höra hjärtljudet. Men fy då! Inte roligt att du fått tillbaka symtomen Obestämd
  • Juliii86
    Humla85a skrev 2017-01-20 20:13:30 följande:
    Ja jag är så less på kräkas... är ju ändå i v16 nu och överallt läser jag om kvinnor som mår så mycket bättre. Medan jag kräkts 6 (!) gånger idag... vill bara må bra och få vara lite glad över graviditeten. Men det kommer väl hoppas jag.
    Förstår det, det är ju inte det roligaste och kräkas hela tiden. Har du fått hjälp med ditt illamående? Jag fick tips att köpa åksjuke tabletter för de tyckte inte att jag behövde medicin utskrivet för jag har mest mått illa och kräkts några gånger. Kanske du borde få nån medicin för det?
  • Juliii86

    I onsdags åkte jag till Sahlgrenska för att se för första gången vår lilla frö! Det kändes så underbart och så overkligt att jag har sett den underbara lilla livet med ett tickande hjärta. Läkaren sa att allt såg så fint ut och hjärtat tickade på som den skulle samt att gulsäcken såg bra ut Glad I dag fick jag tag på mödravårdscentralen då det är ganska svårt att få tag på dem via telefon så lyckades jag ringa precis när de öppnade telefontiden och lämnade ett meddelande. Den 1 februari har jag fått en tid hos dem. Det känns så bra just nu att jag svävar i moln Drömmer Måste erkänna att jag började bli lite orolig då mina symtom försvann vid vecka 7 men efter att jag var i Sahlgrenska kom då illamåendet och allt annat tillbaka.

  • Juliii86
    Humla85a skrev 2017-01-20 21:19:20 följande:

    Åh vad härligt att allt ser bra ut <3 Vilken vecka är du i?


    Ja det kändes underbart :) Jag är i vecka 8 (7+4). Jag är nog den som är tidig i graviditet i den här tråden hehe.
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016