• Juliii86

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    hej tjejer!

    Jag behöver eran hjälp!! Jag vet inte om jag vågar tro på att detta är sant? Är på ruvardag 10 och jag kunde bara inte hålla mig för jag har känt mig så konstigt de senaste dagarna så därför bestämde jag mig att få svar nu eller aldrig.

    BM säger ju att man inte ska testa sig tidigt innan testdagen för att inte få falsk positiv men stämmer det verkligen? Måste jag då vänta med och bli glad över mitt plus?

    Är i chock!! Har liksom inte fattat det än att jag har plussat? Vi har försökt i över 9 år utan att lyckas. Kan det verkligen vara sant?? Snälla hjälp mig!

    Skickar med en bild!

  • Juliii86
    Filli89 skrev 2016-12-24 21:45:30 följande:
    Solklart pluss, man får oftast inte pluss pga annat enligt mina erfarenheter. Man tar ju äl sprutan långt innan så den är ur kroppen. Men wow 9 år, o jag trodde ja väntat länge efter mer än 3,5 år, grattis du förtjänar de!!
    Tack för hjälpen :) Då känner jag mig lugnare fast kan knappast tro det är sant. Ja, det har varit många års helvete men man gör så gott man kan att stå på benen och vara rak i ryggen för att orka kämpa vidare :) Alla års kämpande är värda ett plus. Tack så mycket :D
  • Juliii86
    Veronicasnart30 skrev 2016-12-25 20:09:14 följande:
    Grattis!! Äntligen =) Jag fick positivt en vecka innan testdagen och hur kan det bli falskt positivt om ovitrelle är ur kroppen sen länge. Jag var också nojig men testade varje dag fram till testdagen och strecken blev bara starkare och starkare. Stort grattis igen, hur många ägg satte dem in? Vilken julklapp!!
    Tack! Ja, äntligen har jag fått min efterlängtade plus! Ja man blir verkligen nojig och kan inte riktigt förstå att jag är gravid. Min make är däremot lite tveksam över mitt plus för de som han hörde av bm att man inte ska testa sig i förväg men jag sa att det inte ska vara någon fara. Jag vill så gärna ta ett nytt test men jag vågar inte, tänk om det blir negativ? Jag har ett test kvar som jag kanske tar imorgon eller så väntar jag på torsdag. Tack ännu en gång :D De satte in ett ägg. Ja, en härlig julklapp till mig och maken :D
  • Juliii86
    Humla85a skrev 2016-12-25 20:33:49 följande:
    Men åh grattis grattis grattis! <3 <3 <3
    Tack så jätte mycket :D <3 <3 <3
  • Juliii86
    Veronicasnart30 skrev 2016-12-25 21:11:40 följande:
    Jag förstår hur du tänker. Bm sa likadant till min man men eftersom strecken blev starkare för varje dag, hade billiga test från någon internetsida samt både testa tidigt och vanliga. Men vad jag jämförde alla stickor, eller rättare sagt alla bilder och tog inte ut något i förskott förrän testdagen men eftersom jag fått negativt förut efter omgångar med ovitrelle så kunde jag lita på svaren. Svårt att jämföra precis dagen efter själva strecken men man såg skillnad efter flera dagar. Sen påverkar urinkoncentrationen också och vilket märke på testet. Testet jag fick från kliniken var ju svagare streck än dem jag köpte. Jag vet att jag är testnarkoman men vilket adrenalinkick när man äntligen ser strecket =)
    Ok, jag tror de brukar säga så för att man inte ska testa sig tidigt och inte bli besviken på att man inte är gravid trotts negativ, det är vad jag tror men som du säger så har det gått rätt lång tid från att tagit ovitrelle så det borde vara ur kroppen. Det är ingen fara :) Man får testa hur mycket man vill och jag kan lova dig att jag har också varit testnarkoman men nu senast har jag lugnat ner mig med testandet bara för att inte bli besviken. Vi är olika på hur vi bedömer våra resultat :) Ja det kan man verkligen göra och se skillnaden på olika dagar från olika tester. Jag har hört att klinikens gravtester ska visa svagare streck än dom som finns på apoteket, många som råkat ut för det och varit oroliga över de svaga strecket. Ja det får man verkligen när man ser strecket. När jag såg pluset komma till liv så blev jag totalt i chock, visste liksom inte om det var sant. Jag har aldrig fått så stark plus även fast jag kände att det var lite för svagt men ändå glad att se pluset :D

  • Juliii86
    Veronicasnart30 skrev 2016-12-25 21:13:39 följande:

    Testade också med clearblue för att dubbelkolla att mina billiga tester funkade =)


    Jaha :D Testade du med veckoindikatorn också? Jag glömde ju tyvärr köpa det när jag köpte 2 gravtest clearblue. Har ju alltid velat att det ska stå gravid på veckoindikatorn, ska bli så roligt att testa med det om 4 dagar.
  • Juliii86
    Filli89 skrev 2016-12-26 05:21:16 följande:

    Jag testade pluss på rd 6 med blastocyst så visst kan man testa tidigt. Vara bara lugn o försök njuta din tid<3


    Åh tack för dina lugnande ord :) Jag ska försöka njuta av tiden :D
  • Juliii86
    Veronicasnart30 skrev 2016-12-26 21:51:06 följande:
    Ja det gjorde jag, lite för att kolla att testet stämde med rätt vecka.
    jaha ok :)
  • Juliii86
    druvan52 skrev 2016-12-27 12:28:55 följande:

    Hej! Hoppas ni haft en bra jul! Fick tid hos bm imorgon för att kolla hjärtljud. Är nu i v 15+5, skrev in mig i v 11 men har RUL först om 3v. För lång tid för mig för att kunna slappna av!! Har lånat en hjärtljudsmonitor men hittar inte själv längre med den... Så känns bra att få kolla hos bm...


    Hej hej, vi har haft det bra :) Hoppas att ni också haft det bra. Åh jag förstår att det känns en evighet men det kommer gå bra ska du se :) Håller mina tummar för dig!
    Filli89 skrev 2016-12-27 14:52:05 följande:

    Hellow girls. Varit på ul precis. Kub testet visade 1:20 0000 lr nått så d va bästa resultatet. Fick se lillen och fick med bild så de va skönt. V15 rul v18


    Hejhej, åh vad mysigt och se lillen :D Skönt att du fick goda nyheter hos bm.

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016