Inlägg från: Anne på Grönkulla 1 |Visa alla inlägg
  • Anne på Grönkulla 1

    Rasism från oväntat håll! Svenska kvinnor är rasister!

    Anonym (Hepp) skrev 2016-10-26 10:06:39 följande:
    En del lämnar mannen också några år efter att de fått uppehållstillstånd.
    Ja, det är ju det fenomenet man retar sig på. Att de utnyttjar en kärlekstörstande man, bara för att komma hit och först utnyttja honom och sedan svenska skattebetalare. Jag förstår att folk äcklas av själva fenomenet. För den skull är det naturligtvis inte OK att stirra eller säga elaka saker så att de hör. 
  • Anne på Grönkulla 1
    Anonym (Hepp) skrev 2016-10-26 13:02:01 följande:
    Vad menar du med att fruarna inte syns? Raggar de på kvinnor och låsas vara singlar eller skäms de för att de gift sig med svenska kvinnor?
    I de kulturerna är det ju helt normalt att männen är ute i gäng, även efter att de gift sig, medan kvinnorna sitter hemma med barnen. Att ta med en muslimsk fru eller syster till krogen, där det förekommer alkohol och tafsande män, skulle vara helt otänkbart. Gifter man sig med en sådan man, så måste man vara medveten om detta. 
  • Anne på Grönkulla 1
    Anonym (:() skrev 2016-10-26 14:43:36 följande:
    Är det vad du stör dig på? "Utnyttjar en kärlekstörstande man" ge dig! Denna man KÖPER i princip en annan människa. Egentligen ren och skär prostitution och många av dessa kvinnor får leva under fruktansvärda förhållanden med dessa du kallar kärlekstörstande svenska män. Något är ju uppenbarligen fel på dem när deras enda väg till "kärlek" är genom import.

    Sen är det ju fel att anta alla svenska män med asiatisk flickvän har importerat men det känns ganska vanligt ja..hade i vår förra byggnad två män som importerade och de var helt öppna med det. Ena kvinnan från Asien och andra från Afrika.
    Nja, det finns alla kombinationer - listiga kvinnor som lurar enfaldiga män, liksom beräknande män som köper kvinnor i ett hopplöst läge. Och allt där emellan. Hur eller hur, så är det inte svenska samhällets sak att sopa upp resterna.
    Anonym (Adopterad) skrev 2016-10-26 14:52:43 följande:
    Så om man är från Asien och har gift sig med en svensk man så får man inte skilja sig på samma sätt svenska kvinnor får?
    Jag tycker absolut att de ska få skilja sig, men jag tycker inte att det ska räcka med två års äktenskap för att få stanna här i egen rätt, och få tillgång till hela välfärdssamhället inklusive alla bidrag, all subventionerad vård o.s.v. som svenskar får. Utan då får man packa sig tillbaka till hemlandet. Sju års äktenskap och boende i Sverige (om de har bott i hennes hemland också ska den tiden räknas bort) är mer rimligt. Då blir det inte så lockande att spekulera i att gifta sig med en svensk man, bara för att sedan skilja sig till bidragen från skattebetalarna.

  • Anne på Grönkulla 1
    Anonym (Adopterad) skrev 2016-10-26 15:32:35 följande:
    Om de har fått barn då under de 7 åren, vart skall de ta vägen? Sedan finns det tyvärr en hel del män som köper en asiatisk kvinna som hushållerska och slav somnade behandlar illa, misshandlar och våldtar. Inde fallen tycker jag inte kvinnan skall skall straffas. Även om jag förstår din poäng.
    Barnet kan inte få vara en ursäkt för att få stanna, som det är idag. För när alla vet att det går att lura det svenska samhället på det sättet, så blir det bara flera barn gjorda av den anledningen. Som kommer till med det enda syftet att vara måltidsbiljett åt sin utländska mor (eller far, det förekommer ju också fast då brukar det vara afrikanska män).

    Jag tycker att vårdnaden ska prövas vid skilsmässan, och om den utländska parten får vårdnaden utvisas barnet tillsammans med honom eller henne. Om den svenska parten bryr sig om sitt barn, så flyttar h*n efter så att de kan ha fortsatt umgänge. Annars får föräldrarna göra som många jag vet som har barn med någon i USA: man ringer och skriver till varandra under terminerna, och barnet får tillbringa de långa skolloven i USA - så att det blir mycket tid på en gång i stället för varannan helg, som inte funkar i de fallen av uppenbara skäl. För barnet blir skolloven i utlandet ett äventyr, en alternativ upplevelse som klasskompisarna inte får! (Man ska komma ihåg att det går flyg nu... världen är inte så stor längre.)
  • Anne på Grönkulla 1
    Anonym (Mailorder) skrev 2016-10-26 16:38:43 följande:
    Nä, detta gillar jag verkligen inte :( Även om barnet bara till hälften är "svensk" så ska den absolut få svenskt medborgarskap. Om man gör som du skriver blir det nästintill nazistiskt (i brist på bättre ord) där "halvsvenskar" har mindre värde och rättigheter än "helsvenskar". Jag tycker det går emot mänskliga rättigheter om lika värde. Vart ska hända därnäst om man tillför en sådan regel? Ska adoptivbarn som hamnat i dåliga hem och blivit omhändertagna av socialen bli slussade tillbaka till sitt hemland, eftersom "svenskarna" inte har vårdnad om barnet? Och alla dessa ensamkommande flyktingbarn, ska vi stoppa dem vid gränsen då de inte ha svenskmedborgade vårdnadshavare? Nä, jag skulle tycka det är skrämmande om Sverige införde sådana regler. Men det kanske bara är jag som tycker så, vad vet jag :/
    Så tänkte jag inte alls, jag skrev att om den utländska parten FÅR VÅRDNADEN vid en prövning, så utvisas barnet naturligtvis med henne. Får den svenska parten vårdnaden, så stannar barnet här. I och för sig kan man tycka att det är grymt att utvisa en människa utan hans/hennes barn också. Den svenske parten har ju möjlighet att åka till Thailand och hälsa på, eller bosätta sig där - men den thailändska kvinnan kan inte mer komma in i Sverige, där hennes barn finns. På så sätt vore det humanare, att den som INTE har något val får ha barnet hos sig, och så får den som HAR ett val bosätta sig där han/hon vill. 

    Nä adoptivbarn kommer inte in i det här alls. De HAR ju ingen vårdnadshavare i hemlandet. Man kan inte skicka tillbaka dem till ingenting. Såvida inte hemlandets myndigheter önskar detta förstås - de måste ju informeras om att barnet tagits ifrån sina adoptivföräldrar. 

    "ensamkommande" hör inte heller hit, eftersom de inte är några riktiga barn utan män i åldern 19-40. 
Svar på tråden Rasism från oväntat håll! Svenska kvinnor är rasister!