Inlägg från: Påven Johanna II |Visa alla inlägg
  • Påven Johanna II

    Är jag löjlig som vill ge min kille en puss när vi ses??

    Vissa människor har ju svårt för offentliga ömhetsbetygelser utan att det ligger någon dold agenda bakom deras uteblivna känsloyttringar. Själv tycker jag dock att det är trevligt med män som vill hålla handen och pussa mig närhelst jag vill det så själv har jag genom livet valt män som delat den åsikten.

  • Påven Johanna II
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-25 21:33:59 följande:
    Ja han har bjudit ut en tjej på gymmet förut och var otrogen mot mig. Vet att han flirtat mycket där förut iallfall. Nu gick jag dit bara idag för attt träffa honom och ses lite har inte kort där egentligen. 
    Han låter ju inget vidare, varför vill du vara tillsammans med honom? Och dessutom försöka kontrollera honom på ett gym du inte vanligtvis själv går till. Låter destruktivt, tycker jag.
  • Påven Johanna II
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-26 08:06:05 följande:
    Ja det är det det vet jag. Men jag mår väldigt dåligt just nu och har knappt några vänner dvs inget sällskap och inget socialt liv utan honom. Jag är rädd att jag går under om jag lämnar honom nu. 
    Måste väl vara bättre att skaffa vänner än att försöka vara ihop med någon som inte är med på noterna.
  • Påven Johanna II
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-26 17:10:11 följande:
    Det är det säkert men inte lika lätt.
    Allvarligt? Du föredrar att vara med en karl du inte är lycklig tillsammans med i stället för att gå en kurs, skaffa ett intresse och lära känna lite människor som du kan ha utbyte av?
Svar på tråden Är jag löjlig som vill ge min kille en puss när vi ses??