• kioskvältare

    Är jag löjlig som vill ge min kille en puss när vi ses??

    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-25 21:18:45 följande:
    Det har nog att göra med att jag inte är säker på om han älskar mig eller ens tycker om mig på det viset jag vill. Jag tror jag ser en offentlig kram eller puss som ett bevis på att han vill vara med mig. Vi är ju inte sambos.
    Fast det är det ju inte. Ett bevis på att han vill vara med dig alltså.

    Ja, det var otroligt överdrivet att gå fram och pussa honom på gymmet. Ännu mer  om ni dessutom tillbringat hela natten och morgonen tillsammans. 

    Jag hade tyckt att det var otroligt pinsamt om jag hade en partner som gick fram och pussade mig på gymmet faktiskt.
  • kioskvältare
    Dorian Ertymexx skrev 2016-10-25 21:25:56 följande:
    Måste fråga, på pur nyfikenhet - det verkar vara många som tycker det är känsligt att pussas just på gymmet? Vadan detta? (Jag säger inte att ni har fel, bara nyfiken på tänket.)
    Bra fråga faktiskt Det är väl inte just bara på gymmet (för min del i alla fall) utan mer "det offentliga" kanske. Eller ja, det beror väl lite på sammanhang också när jag tänker efter. Om jag ska möta upp min partner på en restaurang för en dejt så skulle jag inte tycka att det var pinsamt utan mer naturligt och att det hör till.

    På gymmet - eller andra liknande sammanhang - så finns det för mig ingen anledning och jag tänker att de som pussas i sådana sammanhang gör det för att de antingen har ett onormalt bekräftelsebehov eller vill visa sin "äganderätt" inför andra alternativt skylta med sin lycka. Det sistnämnda oftast när de inte är så lyckliga egentligen men gärna vill visa den fasaden. 

    Ja, lite så tänker jag
  • kioskvältare
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-26 07:26:02 följande:
    Du har helt rätt. Mitt välbefinnande är i hans makt just nu. Jag har känslor för honom och önskar att han vill vara bara med mig. Oron ligger dock och gnager och jag har svårt att lita på honom efter det som hänt. Jag vet att han inte är värd mig egentligen. Men vet inte om jag klarar vara själv just nu när jag mår så dåligt. Jag är rädd att jag kommer må ännu sämre om jag lämnar honom. Jag har inga andra vänner nästan.
    Men det är ju helt fel anledning att vara tillsammans med någon? 

    Egentligen skulle du behöva vara själv och jobba med din självkänsla för att SEN kunna ha en sund relation. Det kan du nog inte i nuläget utifrån vad du beskriver.
Svar på tråden Är jag löjlig som vill ge min kille en puss när vi ses??