• Kjell2

    Är jag löjlig som vill ge min kille en puss när vi ses??

    TS: Du gick inte till gymmet för att ge honom en puss, du gick till gymmet för att pinka revir. Du ville visa alla där att ni var ett par. När han inte ville det blir det samma sak som att förneka ert förhållande. Börja jobba utifrån det, inte pussen.

    Jag är inte alltid förjust i offentliga ömhetsbetygelser som pussar. När någon flickvän tidigare plötsligt har kastat sig emot mig för en pussar jag också instinktivt ryggat tillbaka och tyckt det varit opassande. Däremot kan jag på samma ställe öppet tala om vårt förhållande och även visa det, men på andra sätt.

  • Kjell2
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-26 13:23:38 följande:
    Han springer efter mig som en galning när jag är arg på honom. När jag är glad och vill träffas verkar jag mest jobbig. Han verkar inte uppskatta den kärlek jag vill ge när jag mår bra. Men när jag är ledsen och drar mig bortåt lite känslomässigt är han på mig och uppvaktar. Känns som katt och rått ibland. 
    Om du gillar det fortsätt och acceptera läget. Annars dra. Han lär inte ändra på sig. Troligtvi har han dig som något praktiskt reservflickvän som ger närhet och familjeliv i lagom doser medan han sysslar med annat.
  • Kjell2
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-26 13:18:51 följande:
    Hur ska jag jobba på det? Jag frågade honom efteråt om jag inte får ge honom en kram offentligt? Han sa "ta det lugnt bara" jag var i andra tankar. Men han är ju alltid så. Ska jag fråga honom rakt ut? Och vad? Vad mer kan jag fråga för att få mitt svar? Handlingar säger väl mer än ord? 
    Ja, handling säger mer än ord men det viktigaste är kanske inte att pussas på gymmet utan att han offentligt och tydligt visar och står upp för att ni är ett par.

    Än ni moderna kanske det innebär en facebookstatus eller motsvarande
    Är ni mer gammaldags så kan det vara saker som att gå hand i hand på stan, prata om varandra som pojk/flickvän, ta med till kompisar och familj, göra saker tillsammans som par offentligt.

    Om han konsekvent vägrar att offentligt erkänna att ni är ett par så får du acceptera att han ser dig som något tillfälligt medans han jagar vidare. Eller så vill han inte att hans vänsterprassel ska ana att det finns en flickvän.


  • Kjell2
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-26 17:13:25 följande:
    Ja det är vad jag tror. Han undviker frågan om seriösa relationer ena dagen och andra dagen är vi ett par. När jag inte visar tillräckligt intresse är han mån om att säga att vi är ett par osv. 
    Du vet nog exakt hur läget är, han har varit otrogen, han förnekar ert förhållande, han spanar efter andra men du accepterar allt. Så sluta bråka om det eller gör slut.


  • Kjell2
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-27 15:27:15 följande:
    Ja man får ont i hjärtat av sådant beteende :( 
    Sluta häng upp dig på detljer. Lägg fokus på det riktiga problemet, din sk pojkvän ser dig som ett bra kk och inget mera. 
  • Kjell2
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-27 22:10:37 följande:
    Ja! Precis hela dagarna går åt till att fundera på honom och kring det "vi har"! Jag är själv less på deta! Han ger mig dåligt samvete för att jag ställt krav och ifrågasatt honom, han säger att han får ångestattacker av det typ. Så mycket energi och lite aptit just nu på grund av honom! Jag får inte bort honom ur mitt huvud! :(((  mitt i allt känner jag mig taskig! Vet inte längre om jag är taskig eller om han rör om i mitt huvud och manipulerar eller vad det nu är han gör jag förstår ingenting. Är jag dum mot honom?! Jag vet ingenting längre! :((( 

    Har gått med i dejtingsidor men de ger mig bara ångest jag känner inget intresse för någon :( 
    Så din stora kärlek och trygghet i livet gör att du mår illa, tappar aptiten, inte har energi för något annat och får dåligt samvete? Samt att ingen föränding är i sikte!

    Slutsats?


  • Kjell2
    Anonym (Behöver kärlek!) skrev 2016-10-30 15:36:41 följande:
    Han har flirtat med andra där förut och till och med bjudit ut en så jag ville enbart att vi tar ett steg och visar att vi är ett par där nästan för att se "vågar han ge mig en puss här". Kanske lite barnsligt men ville verkligen se och när han inte gjorde det gjorde det bara ont :(
    Du vet vad du har, en pojkvän som ser dig som ett bra KK.

    Acceptera det och gilla läget eller gör något bra av ditt liv.
Svar på tråden Är jag löjlig som vill ge min kille en puss när vi ses??