Inlägg från: VictoriaJ02 |Visa alla inlägg
  • VictoriaJ02

    Trump som president :( vad händer nu?

    Mest positivt, då Trump är mer ryssvänlig än tidigare presidenter. Det minskar spänningarna mellan öst och väst och kanske kan vi en gång för alla få ett slut på USAs agerande som världspolis i länder vars konflikter de inte har med att göra. Samt att vi kanske äntligen ser en allmänt ökad nationalism hos även de europeiska folken, så att vi börjar värna mer om våra egna länder och folk och att det blir hårdare tag mot invandrare som kommer hit och begår brott, terrorister m.m.

    Detta är början på en ny era. Men det är för tidigt att säga något konkret än. Vi får helt enkelt se hur det utvecklar sig.

  • VictoriaJ02
    Progressiv skrev 2016-11-09 07:20:12 följande:
    Ökad nationalism vet vi vad det innebar för mänskligheten, varför ska vi dit igen?
    Vi är inte i samma situation idag som på 30-talet. Både USA och Europas länder behöver tänka mer på sin egen befolkning nu. Vi har tagit tillräckligt med ansvar vad gäller att hjälpa flyktingar. Nu måste vi själva få en del av kakan också.

  • VictoriaJ02

    Tycker att många amerikaner har så konstiga namn och efternamn. Tillsätta en minister som heter Pruitt i efternamn - han skulle veta vad prutt betyder i Sverige :D

Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?