Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Trump som president :( vad händer nu?

    Marten skrev 2016-11-09 23:34:31 följande:
    Amerikansk politik påverkar Sverige nästan mer än Svensk politik. Inriktningen, stimulanspaket och handelsavtal kan mycket väl påverka svensk ekonomi negativt/positivt. USA är vår 3e största exportmarknad och då det är viktigt att ha en positiv handelsbalans är denna marknad en av de mer tongivande.

    Trumps tal om att återbygga industrin i USA kommer att påverka svensk export, riva upp handelsavtal likaså. Vi kommer politiskt att bli ännu mer socialister i amerikanska ögon vilket påverkar de politiska förbindelserna. Vår motvilja mot Nato medlemsskap kan påverka den nya administrationens syn på Sverige.

    Att Sverige är inte är med i Nato lär inte påverka den nya administrationens syn på Sverige. D. Trump har ju själv hotat med att USA ska lämna Nato. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-01-11 16:44:02 följande:

    På svenska om fejk-nyheten att "Ryssland hackade det amerikanska valet". För de som inte redan läst samma nyheter på engelska och därmed redan vet om påståendets felaktighet:

    http://www.skd.se/2017/01/08/inga-bevis-for-rysk-inblandning/


    Påståendena är närmast bisarra. Det sägs till exempel att ryska medier i somras i växande utsträckning försökte påverka de amerikanska väljarna genom att oftare skriva om det ryska valet och ofta gjorde det med udden riktad mot Hillary Clinton. Men alla medier - så även i Sverige och i resten av världen - skrev förstås mer från sommaren och framåt när vi kom närmare valet. Att rapporteringen var mer kritisk mot Clinton än mot Trump var inte märkligare än att svenska medier var mer pro-Clinton än för Trump. Hillary Clinton har i flera års tid varit impopulär i Ryssland eftersom hon varit på kant med president Putin.

    För att styrka att det pågick en rysk kampanj mot Hillary Clinton åberopar de amerikanska underrättelsetjänsterna bland annat den ryska motsvarigheten till CNN, Russia Today. Att amerikanska väljare i någon större utsträckning skulle titta på Russia Today eller ens känna till dess existens och än mindre låta sig påverkas faller på sin egen orimlighet. Tittandet handlar snarare om promille än procent. Även påståendet om ryska statligt styrda hackerattacker har säkerhetstjänsterna misslyckats att leda i bevis. De tror sig ha identifierat några grupper hackare och misstänker att dessa agerat mellanhänder åt statliga ryska intressen och i slutänden läckt uppgifter till Wikileaks. Men även där saknas bevis.


    Vadå fake-nyhet? Tom Donald Trump tror att Ryssland har försökt att manipulera valutgången i USA.
  • KillBill

    Donald Trump  har det motigt i opinionen (bara 40% tycker att gör ett bra jobb vilket är en rekordlåg siffra) men Klu  Klux Klan stödjer i alla fall Trump..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-01-20 22:21:08 följande:
    Anhängarna formerar sig.
    Och AKB vänder blad..

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Tow2Mater skrev 2017-01-20 22:45:15 följande:
    Ett bra jobb under sin första dag, eller vad menar du?
    Trump får uselt betyg av det amerikanska folket när det förberedelserna inför presidentskapet. Nu är det bara 34% av folket som tror att Trump kommer bli en bättre president än Obama vilket innebär att även många republikaner misstror Trumps förmåga.

    www.expressen.se/nyheter/amerikanerna-ger-trump-tumme-ner/
  • KillBill
    Tow2Mater skrev 2017-01-21 01:42:10 följande:
    CNN channels poll, ja naturligtvis, de har alltid en vänstervriden poll. Ibland tror jag de står precis utanfor demokraternas partihus och hittar sina "randomly selected" objekt.
    Du menar alltså på fullt allvar att CNN är vänstervridet? Du och andra på yttersta högerkanten har en sjuk syn på media..
  • KillBill
    KillBill skrev 2017-01-22 10:42:37 följande:

    Förre CIA-chefen Brennan är djupt sorgsen och förargad över Donald Trumps avskyvärda uppvisande av självförhärligande framför CIA:s minnesmonument över myndighetens hjältar. Brennan säger att Trump borde skämmas.

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/WzzKL/avgaende-cia-bossen-trump-borde-skammas


    Här kan man läsa mer..

    www.svd.se/trump-ska-traffa-mexikos-president/om/usas-nye-president
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?