Inlägg från: Crash Man |Visa alla inlägg
  • Crash Man

    Trump som president :( vad händer nu?

    Trump kommer inte bli den katastrof som många tror. Han kommer inte att bli en bra president, vilket inte Hillary heller skulle bli även om hon enligt mig var det minst dåliga alternativet.

    Eftervärlden kommer inte minnas Trump som en krigare eller en hjälte som enade ett splittrat Amerika utan snarare som en pajas.En röst på Trump är en missnöjesröst, många amerikaner är trötta på att alltid bli förbisedda av sina politiker och valde en som är mot etablissemanget.

    Det kommer dock inte dröja länge innan folket har genomskådat Trump, han kommer inte kunna bygga muren, han kommer inte kunna återbygga amerikansk industri och om han slopar handelsavtalet med Kina kommer USA att lida av det mer än vad Kina kommer göra.

    Jag tror att detta i slutändan kommer bli en seger för det demokratiska partiet, de kommer vara tvungna att reformera sitt parti och när Trump klantar till det, vilket han kommer göra, kommer få gå över till demokraterna som förhoppningsvis väljer en mindre korrupt representant under valet 2020.

    Min största rädsla med detta är att Putin kommer göra Trump till sin lilla marionett och att Trump kommer böja sig framåt och villigt acceptera allt Putin vill föra upp i stjärten på honom. Det är inte så bra om ledaren över den fria världen börjar ta order från ledaren av den mindre fria världen.

  • Crash Man

    Jag tyckte Sam Harris skrev en bra sak på twitter.

    "The irony: 81 percent of Evangelicals just elected our first atheist president."

    Jag undrar om den kristna ögern kommer dra "han är ateist-kortet" när Trumper fuckar upp.

  • Crash Man
    Tow2Mater skrev 2020-11-07 21:31:41 följande:

    Vilka presidenter har inte varit valda?


    Gerald Ford. Han var president under nästan en hel mandatperiod, trots att han inte var vald av folket. Han tog presidentrollen efter Nixon trots att han aldrig var Nixons vice president.
  • Crash Man

    Det finns en amerikans president, Grover Cleveland, som har varit president i två icke-sammansatta mandatperioder.

    Han vann valet 1884, förlorade valet 1888 och vann det i?en 1892. Min gissning är att Donald Trump kommer försöka samma sak som Grover Cleveland.

Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?