Inlägg från: Gina43 |Visa alla inlägg
  • Gina43

    Trump som president :( vad händer nu?

    VictoriaJ02 skrev 2016-11-09 12:05:44 följande:

    Vi är inte i samma situation idag som på 30-talet. Både USA och Europas länder behöver tänka mer på sin egen befolkning nu. Vi har tagit tillräckligt med ansvar vad gäller att hjälpa flyktingar. Nu måste vi själva få en del av kakan också.


    Inte samma situation? Det finns stora likheter idag, i finanskrisens eftermäle med nationalistiska vindar som blåser till följd av finansiell oro. Historien tenderar att upprepa sig själv.
  • Gina43
    Jeahla skrev 2016-11-09 13:58:06 följande:

    Vi slipper krig med Ryssland


    På vad grundar du det?
  • Gina43
    Progressiv skrev 2016-11-11 02:27:01 följande:

    Sverige gillar USA, Trump gillar Putin, Putin vågar sig inte på Sverige. Cirkeln knuts.


    Givetvis påverkas vi om Putin ser sina chanser att starta krig på grund av att USA inte skulle lägga sig i.
  • Gina43
    Progressiv skrev 2016-11-11 18:58:53 följande:

    Det är just det de gör eftersom Trump och Putin gillar varandra. Då skulle inte Putin "få" gå in i Sverige.


    Förstår inte helt logiken där, men i alla fall: avsåg inget navelslådande om just Sverige eller någon "rysskräck" här. Är inte rädd för krig i Sverige, men väl på annat håll. Och ja, det skulle påverka oss.
  • Gina43
    nihka skrev 2016-11-13 11:16:40 följande:

    Melania Trump svarar helt enkelt inte upp till en massa människors förväntningar på en First Lady.

    Om hon har vikt ut sig är det väl knappast förvånande att det finns en massa människor som inte ser det som en merit.


    Samma med prinsessan Sofia, ingift i svenska kungahuset och f d utvikningstjej och dokusåpadeltagare (av den snaskiga sortens dokusåpor också). Inte heller meriterande. Men..det är väl så idag att sådant spelar allt mindre roll. Jag är nog kvar i de äldre värderingarna då, att det är ofint.
  • Gina43

    Det jag tycker är värst med Melania är ändå den hemska brytningen som tillsammans med styling och look bara gör att hon känns som en östeuropeisk importbrud. Hon kan vara hur intelligent, välbildad och stringent som helst, men frågan är om folk kommer att lyssna på henne? Hon känns liksom inte så "folklig" eller genuin.

  • Gina43
    Kung Markatta skrev 2016-11-13 14:10:07 följande:

    Aj aj aj, en otäck invandrare som bryter. Såna kan man ju inte ha i Vita Huset! Här ska det pratas precis som i gamla vilda västern-filmer! Något annat duger inte. Och så hennes kläder alltså. Oj oj oj! Ja när de är på vilket de ju inte alltid är, ha ha!

    Ja, sen hade vi ju i och för sig den lilla detaljen att hon är välutbildad och pratar tio språk flytande eller vad det var. Men vem bryr sig om sånt? Utlänning som bryter, utvikningstjej och fula kläder! Där har vi det viktiga!!!


    Precis. Så klippte du bort halva inlägget där jag är inbe på det spåret:

    "Hon kan vara hur intelligent, välbildad och stringent som helst, men frågan är om folk kommer att lyssna på henne? Hon känns liksom inte så "folklig" eller genuin."

    Sex språk hävdas det att hon pratar flytande. Men när hon pratade engelska satt jag och skämdes i soffan över hennes hemska brytning och över hur hårt jag dömde henne för den.
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?