Inlägg från: Konstatera |Visa alla inlägg
  • Konstatera

    Trump som president :( vad händer nu?

    Världsmedborgare skrev 2016-12-01 07:24:57 följande:
    Du refererar till samma "nyhet" som knappt nån jag lyssnat på i amerikansk media, tar för nåt annat än politisk symbol-propaganda, inte heller så konstigt att du då väljer att länka till propagandakanalen, som ägs och drivs av kristna högerextremister.

    Du missar även, eller väljer att inte tala om, att vad dessa berörda åxå vill ha svar på, det är, får vi en högre lön vi kan leva på, får vi en bättre skola för våra barn, får vi bättre och billigare sjukvård, får vi bättre pensioner, o.s.v.
    Nu är det som sådant att det mesta pekar på att Trump kommer att bli en alldeles utomordentlig president.

    Deal with it
  • Konstatera

    Well, säga vad man vill om Trump, men amerikanerna har fått en riktigt effektiv president. Det är även positivt att precis allt han gör skapar debatt.

    Han verkar hålla vad han lovat. Det tillhör som vi alla vet, inte vanligheterna. Trump sätter en ny standard för politiker.

    Fortsätt så

  • Konstatera
    klyban skrev 2017-06-15 06:22:32 följande:
    Det återstår och se.
    Nej det återstår inte att se. Uppenbarligen en fråga om ett gäng hycklare. Dessa personer stödde Hillary Clinton till 100%, trots att ingen annan politiker tryggat sin ekonomi på utländska investerar på samma vis likt paret Clinton.

    Det börjar bli pinsamt. När ska ni lära er att ge relevant kritik?
  • Konstatera
    nihka skrev 2017-06-15 22:53:50 följande:
    Om man tar emot ersättningar från utländska regeringar utan att inhämta kongressens godkännande lägger man sig öppen för korruptionsmisstankar.

    Trump fär vänja sig vid att en president inte står ovanför lagen och har sig själv att skylla.
    Om man tar emot ersättningar får man utstå korruptionsmisstankar? Självklart är det så. Låt saken utredas. Skulle det visa sig att Trump är uppbackad av ryssarna så kommer jag kritisera honom. Stenhårt!

    Men poäng var den att varje intelligent person måste se hyckleriet i detta. Demokraterna hade ställde upp med den MEST utländskt sponsrade presidentkandidaten i amerikansk historia. 

    Inte såg jag dessa 190 demokrater gnälla på detta faktum. 

    Till skillnad från dig faller jag inte för ett så pass simplictiskt politiskt spel som vi nu ser demokraterna utspela.
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?